Industry Wire

Geplaatst door Sense.info

Sense.info wint Europese Online Award

Amsterdam, 14 oktober 2015 –  Sense.info, de website over seksuele gezondheid voor jongeren, heeft twee Lovie Awards gewonnen. De Lovie Awards worden toegekend aan de beste digitale projecten van Europa. Sense.info wint de publieksprijs People’s Lovie Award  en ontvangt van de vakjury zilver in de categorie Websites/Jongeren.  Sense.info wordt geroemd om de unieke persoonlijke benadering die je als bezoeker ervaart , de grote toegankelijkheid en de interactieve content.

Projectleider van Sense.info, Hanneke Roosjen, is opgetogen:  “Het is geweldig om te zien dat onze website zo goed wordt gewaardeerd door experts.  Veel jongeren bezoeken onze site voor vragen en tips over seks, liefde, relaties en alles wat daarbij komt kijken. Sinds het bestaan van de website, nu een half jaar geleden, zijn er al één miljoen bezoekers geweest. Dat vind ik met de prijzen óók een enorme opsteker!”

Lovie Awards 

De Lovie Awards bestaan sinds vijf jaar en worden gezien als een van de belangrijkste Europese internetprijzen. De websites worden beoordeeld op basis van de geboden inhoud, structuur, navigatie, visuele vormgeving, doeltreffendheid, interactiviteit en de algehele ervaring.

De Lovie Awards worden uitgereikt door de International Academy of Digital Arts and Sciences (IADAS) in Londen.

Sense.info 

Sense.info is dé betrouwbare website in Nederland over seks voor jongeren van 12 tot 25 jaar. De site bestaat al sinds 2009, maar heeft dit jaar een grote vernieuwing ondergaan. Eind maart 2015 ging de geheel vernieuwde site live. Sense.info is een product van Soa Aids Nederland, Rutgers, alle GGD’en en het RIVM.  Sense.info is door het Ministerie van VWS geïnitieerd.  DPDK heeft de site gebouwd.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht