Industry Wire

Geplaatst door SentinelOne

SentinelOne introduceert XDR Ingest om data-gedefinieerde cyberbeveiliging te transformeren

Amsterdam, 12 augustus 2022 – SentinelOne (NYSE: S), ontwikkelaar van autonome endpoint-security, heeft XDR Ingest geïntroduceerd. XDR Ingest biedt SentinelOne-klanten een dataplatform zonder beperkingen voor het opnemen, behouden, correleren, doorzoeken en uitvoeren van alle security-data, realtime en historisch, vanuit elke bron.

Alle Singularity XDR-klanten ontvangen een inbegrepen ingestion-allocatie voor gegevens, telemetrie en logs van elke externe bron. Ook de opname van alle native SentinelOne-gegevens is gratis inbegrepen. Samen compenseert XDR Ingest de kosten van logopslag en elimineert onnodige duplicatie van gegevens. XDR Ingest is de ontbrekende schakel naar holistische XDR-strategieën en introduceert alternatieven voor de kosten en beperkingen van traditionele SIEM- en logmanagement-producten.

XDR Ingest, aangedreven door DataSet, SentinelOne’s volledig geïntegreerde single-platform data-analyse-engine, breidt SentinelOne’s Storyline en Storyline Active Response (STAR)-technologie uit om een uniform, cloud-native platform te leveren voor alle soorten loggegevens op petabyte-schaal. De Singularity Marketplace biedt enterprise-apps met één klik, waardoor gegevensopname en classificatie uit verschillende bronnen eenvoudig wordt. Singularity XDR is eenvoudig te visualiseren via de Skylight-gebruikersinterface en stelt analisten in staat om met ongekende snelheid en schaal te onderzoeken en te reageren.

In tegenstelling tot SIEMs en andere XDR-producten lost XDR Ingest de tekortkomingen op van het opnemen van data scheme-eisen en de beperkingen voor het zoeken in indexen. Het Singularity XDR-platform stelt organisaties in staat enorme hoeveelheden gegevens in realtime te bewaren en te verwerken, met logbeheer, volledig data-inzicht en autonome detectie en reactie van dreigingen met ongeëvenaarde prestaties en kostenefficiëntie.

“Cyberbeveiliging is een dataprobleem”, zegt Nicholas Warner, President, Security, SentinelOne. “SIEM is de standaard technologie geweest voor het bewaren van beveiligingsgegevens en het toepassen van beveiligingsanalyses om dreigingen te ontdekken en erop te reageren. Maar het proces van gegevensopname is moeizaam en de bewaarkosten zijn hoog. SIEM vereist te veel operators en te veel handmatige interactie om op grote schaal effectief te zijn. XDR Ingest lost de inherente uitdagingen op het gebied van mensen, processen en technologie op.”


Over SentinelOne

SentinelOne levert autonome endpoint-bescherming middels een enkelvoudige agent die preventie, detectie, respons en opsporingsfunctionaliteit combineert. Het SentinelOne platform is ontwikkeld met het oog op zeer hoog gebruiksgemak en bespaart gebruikers tijd dankzij de inzet van AI om automatisch en in realtime dreigingen binnen het bedrijf en in de cloud te elimineren. Daarnaast is het de enige oplossing die volledig inzicht biedt van edge tot cloud over het hele netwerk. Kijk voor meer informatie op www.sentinelone.com en op @SentinelOne, LinkedIn en Facebook.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht