Industry Wire

Geplaatst door Seotech

Seotech breidt netwerk uit met 2500 blogs

Seotech zoekmachine optimalisatie uit Almere heeft aangekondigd haar content marketing netwerk uit te breiden met meer dan 2500 blogs. Met deze uitbreiding vergroot Seotech haar bestaande netwerk substantieel en kan hiermee gewenste doelgroepen heel nauwkeurig bereiken.

”Naast de voordelen van content marketing binnen SEO-campagnes biedt de uitbreiding van ons netwerk onze adverteerders nog meer mogelijkheden om relevante doelgroepen te bereiken en hiermee hun naamsbekendheid en sales aanzienlijk te verbeteren. Een aanbeveling van influencers kan hierbij van doorslaggevende waarde zijn”, aldus Rinko de Jong, directeur bij Seotech.

Seotech is een full-service SEO specialist. De dienstverlening bestaat naast SEO uit webdesign en webdevelopment, copywriting en content management. Hierdoor kan Seotech zowel ondernemers die al een website hebben als ondernemers die nog geen website hebben, helpen om via internet nieuwe klanten te werven.

Sinds de oprichting is Seotech uitgegroeid tot een van de beste SEO bedrijven in Nederland en België. Dagelijks werken er tientallen medewerkers aan diverse zoekmachine optimalisatie trajecten. Door de uitbreiding van het netwerk verzekert Seotech zich ook de komende jaren van een vooraanstaande positie binnen content marketing en SEO.

Meer weten? Bezoek Seotech.nl of bel 036 – 203 00 49.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht