Industry Wire

Geplaatst door PRGoeroes

SignSellers bouwt aan Signing Experience Center

De aankomende maanden zal het team van SignSellers zich naast het reguliere werk bezighouden met het opbouwen van een heus Experience Center voor klanten, waarvan de opening medio 2023 wordt verwacht. Tot deze maand werkten zij voor bedrijventerrein Aalsvoort in Lochem aan een update met nieuwe bewegwijzering en signing die de veiligheid ondersteunt. Een idee van SignSellers, specialisten in signing die zojuist zijn verhuisd naar een nieuw, groter pand op het bedrijventerrein.
De ondernemers die zijn gevestigd op het bedrijventerrein en de Gemeente Lochem zijn enthousiast over deze bewegwijzering en signing, die in het vierde kwartaal wordt geplaatst. Hierdoor kunnen bezoekers de bedrijven op Aalsvoort nog beter vinden.
Verhuizing naar Aalsvoort
SignSellers groeit en was daarom op zoek naar een nieuwere en grotere locatie om meer klanten in de regio en heel Nederland te kunnen voorzien van effectievere signing. Het bedrijf vond een groter en passender pand op het bedrijventerrein waar zij al was gevestigd: Aalsvoort in Lochem. Bij de plannen voor een update van haar nieuwe pand, kwam ook de omgeving ter sprake. Als specialisten in signing zag het bedrijf kansen om de bewegwijzering te verbeteren en meer aandacht te laten uitgaan naar veiligheid. Het voorstel van SignSellers voor innovatie aan de ‘ondernemers gevestigd op de Aalsvoort’ werd enthousiast ontvangen. In samenspraak met de Gemeente Lochem volgde de officiële opdracht. In het vierde kwartaal zullen de nieuwe uitingen worden geplaatst.
Signing Experience Center
De aankomende maanden zal het team van SignSellers zich naast het reguliere werk bezighouden met het opbouwen van een heus Experience Center voor klanten, waarvan de opening medio 2023 wordt verwacht. Hierin zal te zien zijn met wat voor werk SignSellers zich de afgelopen jaren heeft beziggehouden en wat de mogelijkheden zijn van signing. “Er is zoveel mogelijk op het gebied van signing. Als ik klanten rondleid door ons nieuwe pand, kijken ze hun ogen uit”, zegt eigenaar Dennis Martens van Signsellers. “Ik zie ernaar uit om ons mooiste werk te laten zien en onze klanten daarmee nog beter te kunnen bedienen.”
Over SignSellers:
SignSellers helpt ondernemers met het vergroten van hun zichtbaarheid, boodschap, merk of naam door meer dynamiek te brengen in de offline uitingen. Om met signing de marketing relevanter en effectiever in te zetten.

Meer informatie: https://www.signsellers.nl/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht