Industry Wire

Geplaatst door MonkeyProof Solutions

Simian Web Apps platform heeft vanaf nu gratis ontwikkel bibliotheken!

Breda, juni 2024 – Vanaf vandaag is de gratis versie van Simian Web Apps, Simian FREE, beschikbaar. Simian Web Apps is een platform voor de ontwikkeling en de uitrol van webapplicaties, ontwikkeld door MonkeyProof Solutions.

“Simian verlaagt de drempel voor het gebruik van technologie en maakt het concreter en gemakkelijker om aan de slag te gaan,” aldus Mathis Habich, Hoofd Advanced Analytics bij NIBC Bank.

De snelheid van app-ontwikkeling met deze low-code bibliotheken wordt versneld met Simian Builder, de drag-and-drop tool van het platform voor het specificeren van de lay-out van de applicatie. Simian vereist geen kennis van web technologie als HTML, JS of CSS; implementatie wordt in puur Python of MATLAB gedaan. Om apps via het web beschikbaar te maken, biedt de commerciële versie van Simian geavanceerde ondersteuning voor sessies en integratie met populaire autorisatie- en authenticatieoplossingen als Azure AD en LDAP.

Over MonkeyProof Solutions

Sinds de oprichting in 2008 als dienstverlenend bedrijf, heeft MonkeyProof Solutions talloze klanten geholpen met rekenkundige softwareoplossingen. Het in Breda gevestigde bedrijf werkt samen met startups, het MKB en heeft gerenommeerde bedrijven zoals ASML, DAF Trucks en Shell als klanten.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht