Industry Wire

Geplaatst door Sitecore

Sitecore presenteert haar Cloud Computing oplossing

Zeist, 12 juli 2010 – Sitecore, de toonaangevende leverancier van .NET Web Content Management System (CMS)-software, presenteerde vandaag tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference Sitecore CMS 6.3. Deze oplossing is voor wereldwijde organisaties die op zoek zijn naar een kost-efficiënte manier van het uitrollen van haar websites op basis van een cloud computing strategie.

Sitecore klanten kunnen er nu voor kiezen om hun webservers in verschillende landen te plaatsen, om hiermee een meer consistente ervaring voor website bezoekers te realiseren. Daarbij is het met deze oplossing mogelijk om meerdere redactie servers decentraal te plaatsen om content beheer en de ROI op het CMS te verbeteren.

Sitecore’s dynamische content presentatie architectuur is ontwikkeld tot een volledig gebalanceerde architectuur die zich goed leent voor cloud computing maar ook voor een meer traditionele server architectuur.

Om consistentie te behouden in content beheer en de content presentatie, heeft Sitecore, Sitecore CMS 6.3 ontwikkeld met load-distributie, redundacy en schaalbaarheid; een voordeel voor zowel content eigenaren als website bezoekers.

Door gebruik te maken van het delivery model op basis van cloud computing biedt Sitecore de mogelijkheid om snel te schalen zonder de kosten van een 7×24 Web applicatie omgeving te hebben.

“Snelheid is van groot belang als het gaat om het beheren van websites met een globaal publiek, dat voorkeur heeft voor verschillende content en web-devices”, zegt Michael Seifert, CEO, Sitecore. “Door het bieden van een cloud computing oplossing, laat Sitecore haar klanten en partners zien continu te willen innoveren om haar online business resultaten continu te kunnen verbeteren.”

Later dit kwartaal zal Sitecore in het kader van haar cloud-computinginitiatief een integratie met Windows Azure™, het cloud-computingplatform van Microsoft aanbieden. Azure biedt schaalbare computing- en opslagcapaciteit en een aantal andere online services die worden gehost in datacenters van Microsoft.

Op 12 juli 2010, om 17:00 uur ET (22:00 uur NL tijd) zal Sitecore tijdens de breakout session “Building a Multi-Tenant SaaS Application with SQL Azure and AppFabric” in zaal WCC-145B van de Microsoft Worldwide Partner Conference onder leiding van Microsoft de belangrijkste inzichten bespreken die zijn opgedaan bij haar deelname aan het Azure Technology Adoption Program. Wanneer u niet in staat bent deze sessie bij te wonen, kunt u toch aan het gesprek met @Sitecore-management deelnemen via Twitter met de #WPC10 hashtag.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht