Industry Wire

Geplaatst door Sition

Sition wint beste Shopware Partner award Nederland / Benelux

Sition is officieel benoemd tot nummer één Shopware Partner van de Benelux! Op de Shopware Community Day, op donderdag 23 mei, werd de Shopware Partner Award 2019 uitgereikt. Met enorme trots hebben wij de prijs voor ‘Best Partner Benelux 2019’ in handen mogen nemen!

De award is gebaseerd op factoren zoals het aantal projecten en de complexiteit daarvan (Enterprise / Professional), kennis en ervaring binnen het team aan de hand van Shopware gecertificeerde medewerkers, branding aan de partnerzijde en de deelname en uitwisseling rond de ontwikkeling van Shopware als e-commerceplatform.

“We zijn ontzettend blij met deze award en voelen ons zeer vereerd. We zullen onszelf blijven ontwikkelen en hopen met nog vele mooie, aansprekende klanten te mogen werken. Bedankt namens het hele team!”

Wie is Sition?
Sition is een ambitieus team van experts en specialisten in e-commerce, gelegen in ’s-Hertogenbosch. Met meer dan 20 jaar ervaring in e-commerce is Sition de eerste Shopware Enterprise Partner van Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van webshops, webapplicaties, koppelingen & integraties, maatwerk oplossingen en meer op het gebied van Shopware Professional (Plus) en Shopware Enterprise.

Na jaren pionieren binnen Nederland zijn ze door Shopware beloond met de hoogste partner status en, daarbij, benoemd tot ‘Best Partner Benelux 2019’. Deze ervaren partij beschikt inmiddels over vele kennis, verzameld door de jaren heen en zet deze graag in om de perfect Shopware shop te realiseren.

Sition heeft bijvoorbeeld samen gewerkt met enkele fashion merken, zoals HUMANOID, Petrol Industries en IMPS & ELFS voor de realisatie van hun Shopware webshop. Maar ook binnen de B2B weten ze hun weg te vinden met onder andere Technotape International. Een mooie greep uit het werk van Sition.

Een paar mooie woordjes van Shopware:
“Good evening en goede avond. The Shopware Partner Award winner has been official Shopware Partner since summer 2014. At a time, when nobody had ever heard of Shopware in the Benelux market.

Fast forward five years they have done a lot to increase our brand awareness and got serveral bigger projects up and running with well-known local brands.

Fun fact: They have almost doubled their number of employees in this time. Growth is good for both!

Last but not least: I’m delighted to announce the winner of the Shopware Partner Award Benelux 2019: SITION. Congratulations!”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht