Industry Wire

Geplaatst door Sitly

Sitly vindt iedere minuut een babysitter

Sitly, het internationale platform dat gezinnen verbindt met oppassers en gastouders, vindt iedere minuut een babysitter of gastouder voor meer dan zeven miljoen gebruikers. Daarmee is Sitly het snelst groeiende oppasplatform in Nederland.

Sitly werd in 2012 opgericht door Jules van Bruggen, destijds een jonge vader, met als doel om ouders in staat te stellen op een flexibele manier kinderopvang te regelen waar kinderen thuis zijn in hun vertrouwde omgeving.

Via de website sitly.nl en via de app van Sitly kunnen ouders een oppas zoeken. Daarbij kunnen ze hun voorkeuren aangeven, zoals ervaring, beschikbaarheid of oppastarief. Via een videochat kunnen ouders en oppassers elkaar beter leren kennen, voordat ze elkaar persoonlijk ontmoeten.

Inmiddels is Sitly actief in veertien landen, waaronder Duitsland, Italië, Spanje en Brazilië. Nu de mijlpaal van een conncectie per minuut is bereikt, heeft Sitly een nieuwe doelstelling: een connectie iedere seconde.

In 2022 was Sitly een van de negen bedrijven die deelnemen aan Batch 8 van het Rise-programma van Techleap.nl. Techleap Rise is een exclusief programma gericht op serieuze tech-spelers in het Nederlandse scale-up ecosysteem.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht