Industry Wire

Geplaatst door SkyShowtime

SkyShowtime organiseert een exclusief Europees lanceringsevenement in Amsterdam

De nieuwe streamingdienst SkyShowtime organiseerde deze avond een exclusief Europees lanceringsevenement in Amsterdam in het bijzijn van internationale sterren.

Het evenement werd gehost door bekroond filmjournalist en tv-persoonlijkheid Alex Zane. Tijdens het event onthulde SkyShowtime het nieuwe en exclusieve aanbod dat de komende maanden op de streamingdienst in première gaat.

Het event vond plaats in het bijzijn van filmsterren van allerlei SkyShowtime-series die op het platform in premiere gaan, waaronder Ethan Peck en Rebecca Romijn van de serie Star Trek: Strange New Worlds, Demián Bichir van de serie Let The Right One In en Clara Rugaard van de serie The Rising.

Andere grote namen die op het event aanwezig waren: Bokeem Woodbine en Yerin Ha van de serie Halo, Jake Lacy en Colin Hanks van de serie Friend of the Family, en Jeff Wilbusch en Juliana Canfield van de serie The Calling.

Het event werd ook bijgewoond door een aantal Nederlandse celebrities, waaronder Georgina Verbaan Carice van Houten Yootha Wong-Loi-Sing Gaite Jansen Anna Drijver Daniel de Ridder Thijs Boermans Stephanie van Eer Ronald De Boer Maxime De Boer Demi De Boer en Brooke De Boer .

Bekende DJ’s waaronder DJ Sunnery James en Ryan Marciano verzorgden de muziek tijdens het event.

Het aanbod van SkyShowtime omvat blockbusters, nieuwe exclusieve series, content voor kinderen en families plus een selectie aan iconische titels en boxsets van Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios en Peacock, die vanaf nu allemaal op één plek te bekijken zijn.

Over SkyShowtime

SkyShowtime is momenteel live in Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden, Nederland en Portugal en wordt tegen het einde van Q1 2023 in Spanje en Centraal- en Oost-Europa gelanceerd.

SkyShowtime biedt het allerbeste entertainment, films en originele series van iconische merken als Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios en Peacock.

SkyShowtime zal in meer dan 20 Europese markten beschikbaar zijn voor zo’n 90 miljoen huishoudens. De streamingdienst zal uiteindelijk beschikbaar zijn in Albanië, Andorra, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Finland, Hongarije, Kosovo, Kroatië, Montenegro, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zweden.

Website: www.skyshowtime.com

Medialink: www.dropbox.com/scl/fo/5y…

Videolink: www.youtube.com/watch?v=0…

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht