Industry Wire

Geplaatst door Osudio

Sligro Food Group kiest Osudio als strategische e-business partner

AMSTERDAM, Nederland – Sligro Food Group, met foodservicebedrijven in Nederland en België, kiest digitaal bureau Osudio als strategische e-businesspartner voor de komende vijf jaar.

Langdurig partnerschap

“De afgelopen jaren lanceerden we verschillende online initiatieven, om te leren en te verkennen”, legt Maurice van Veghel, CIO van Sligro Food Group uit. “Deze initiatieven willen we verder verbeteren en nieuwe initiatieven in hoog tempo uitbreiden. Wij vonden in Osudio een vertrouwde en ervaren partner. Zij zijn de digital drivers die ons helpen om die onafhankelijke positie op de Europese foodservicemarkt op de lange termijn te bereiken waarnaar we streven.”

“We zijn erg trots om samen met Sligro Food Group te werken aan de ontwikkeling van hun digitale succes”, zegt Victor Terpstra, CCO bij Osudio. “Onze bedrijven hebben beide hun wortels in Nederland en beschikken over een ondernemersgeest die groei en innovatie stimuleert. Als toegewijde partner voor de komende vijf jaar bepalen en vervullen we hun digitale strategie en ambities. Osudio zal als hoofdaannemer fungeren en waar nodig samenwerken met andere partners. Zo zorgen we voor een geïntegreerde strategische aanpak, die de beste klantervaring biedt en de activiteiten van Sligro laat groeien.”

Over Sligro Food Group

Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven in Nederland en België die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde producten en diensten actief zijn in de groothandelsmarkt voor de etende en drinkende mens. Sligro Food Group is toonaangevend op de Nederlandse foodservicemarkt, met een landelijk netwerk van cash & carry- en bezorgservicegroothandels voor horecagelegenheden, vrijetijdsfaciliteiten, volumegebruikers, bedrijfs- en andere cateraars, tankstations, kleine en middelgrote ondernemingen, retailbedrijven en de institutionele markt.

Over Osudio

Bij Osudio leveren we de digitale ervaringen die het succes van grote merken en bedrijven bepalen. We draaien mee sinds de jaren 90 en hebben een bewezen staat van dienst in e-commerce en het creëren van digitale ervaringen. Dit doen we door engagement met klanten en omzetgroei te bouwen met innovatieve technologie.
EINDE
—————————————————————————————————————————-

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht