Industry Wire

Geplaatst door M-Files

Slimme automatisering kenniswerk met M-Files Aino generatieve AI

READING (UK), 28.9.2023 – M-Files, wereldwijd toonaangevend in Informatiemanagement, introduceert revolutionaire technologie voor procesautomatisering in kenniswerk. Met de opkomst van de zogenaamde generatieve Artificial Intelligence (GenAI) bereikt kenniswerk in organisaties het volgende niveau in haar transformatie. Het intelligente M-Files platform helpt het gehele kennisproces automatiseren: van documentcreatie en -management tot werkstroomautomatisering, externe samenwerking, informatiebeveiliging en doorzoekbaarheid, compliancy en monitoring. Aangestuurd door de M-Files GenAI technologie, M-Files Aino, stelt het platform gebruikers in staat informatie te organiseren, de context van documenten te begrijpen en interacties uit te voeren met andere al bestaande kennisdocumenten in de organisatie simpelweg door het gebruik van natuurlijke taaltechnologie.

‘De productiviteit van kenniswerkers is cruciaal voor de groei en winstgevendheid van een onderneming’, aldus Antti Nivala, oprichter en CEO van M-Files. ‘Nu we het tijdperk van automatisering van kenniswerk instappen komt M-Files met een intelligente technologie voor automatisering van dat kenniswerk. Gebruikers zijn met deze technologie beter in staat geautomatiseerd hun documenten te organiseren, terug te vinden en te hergebruiken in de juiste context. Zo kunnen ze processen op een slimme manier verbeteren en de werkstromen rondom documenten automatiseren. Daarmee kunnen ze bedrijfsrisico’s verkleinen, informatieveiligheid vergroten en compliancy garanderen. Met M-Files beschikken kenniswerkers daadwerkelijk over een volledig geïntegreerde en werkende automatiseringsoplossing.’

Voortbouwend op het streven van M-Files om klanten in staat te stellen meer uit de kennis in de organisatie te halen biedt dit platform voor automatisering van kenniswerk de mogelijkheid om taken te automatiseren, processen en acties zelfstandig uit te voeren zonder menselijke interactie. M-Files Aino biedt bovendien de optie om ‘vragen te stellen’ aan de informatieverzameling, samenvattingen te genereren of vertalingen te maken van anderstalige documenten. Met M-Files Aino kunnen gebruikers optimaal profiteren van deze GenAI zonder concessies te hoeven doen aan de veiligheid en betrouwbaarheid van de informatie.

‘Charles River Laboratories stond op een kruispunt van technologie en had dringend behoefte aan een opwaardering van haar documentbeheeroplossing om de verdere groei van de onderneming te ondersteunen. We zochten een oplossing die als aanjager zou dienen voor consistentie en efficiency over de hele organisatie en tegelijkertijd naadloos zou kunnen integreren met al bestaande systemen. Belangrijkste: het moest in staat zijn sneller klantrapportages te leveren met minimale impact op de operationele kant van de organisatie. M-Files blies de concurrentie van de kaart in de berekeningen van Charles River Laboratories met betrekking tot besparingen op tijd in taken met hoge prioriteit en in algemene kostenbesparingen’, aldus Jennifer Charpentier, senior director data & report deliveries bij Charles River Laboratories.

‘De waarde van het partnership tussen M-Files en Vaelo is enorm omdat M-Files ons helpt naar betere samenhang tussen en integratie van alle onderdelen van de organisatie. Speciaal als het gaat om de overdracht van de ene adviseur naar de ander. Om in staat te zijn volgens een platform wat direct alle noodzakelijke informatie beschikbaar maakt stelt ons in staat tot veel hechtere en efficiëntere samenwerking binnen de organisatie’, aldus Mikela Higgins, financial advisor, Valeo Financial Advisors.

Meer over de nieuwe generatieve AI M-Files Aino:

Overzicht
Toepassing van Generatieve Artificial Intelligence brengt het M-Files informatiebeheer platform naar een volgend niveau en stelt gebruikers in staat beter, sneller, effectiever en volledig volgens wet- en regelgeving te werken. Het platform dat nu wordt uitgebreid met M-Files Aino, biedt gebruikers houvast om lastige, complexe processen in het kenniswerk te automatiseren, informatie nog beter te organiseren en veiligheid en compliancy te garanderen.

Trefwoorden
M-Files Aino, Antti Nivala, GenAI, Artificial Intelligence,

Over M-Files
M-Files is het wereldwijd toonaangevende platform voor effectieve automatisering van kenniswerk. Met het M-Files platform zijn kenniswerkers in staat informatie sneller te vinden, slimmer te werken en meer te bereiken met minder moeite. M-Files heeft als basis een intelligente metadata gebaseerde architectuur, een geïntegreerde werkstroombesturing en geavanceerde Artificial Intelligence. Dat voorkomt informatiechaos, verbetert processen, automatiseert beveiliging en garandeert compliancy.
Duizenden organisaties in meer dan 100 landen (waaronder NBC Universal, OMV, SAS Institute en TK Elevators) maken gebruik van M-Files om hun bedrijfsinformatie en – processen te beheren en bieden hun medewerkers “A Smarter Way to Work”. Voor meer informatie, kijk op www.m-files.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht