Industry Wire

Geplaatst door FITTAR

Slimme spiegel maakt van je huis een gym: FITTAR introduceert Smart Mirror Compact

Amsterdam, 15 oktober 2020 – Van yoga en interactief shadow boxing tot High Intensity Interval Training, de FITTAR Smart Mirror Compact maakt het mogelijk om een groot aantal verschillende trainingen vanuit huis te doen. Eerder was deze opvallende fitness-innovatie met een Premium en Pro uitvoering al te ervaren in bijzondere hotels en sportscholen in Europa. Vanaf vandaag biedt FITTAR ook een model dat geschikt is voor thuis. De Smart Mirror Compact daagt zowel beginnende als ervaren sporters uit voor een workout. De Smart Mirror Compact van FITTAR is online verkrijgbaar vanaf €1.495.

De afgelopen maanden is sporten in sportscholen en groepsverband minder toegankelijk geworden. Sportscholen schroeven de capaciteit omlaag, werken met tijdsblokken en hebben voor een periode zelfs hun deuren moeten sluiten. Ondanks dat sporters steeds meer wennen aan het ‘nieuwe normaal’ gaan ze ook op zoek naar alternatieven. FITTAR speelt hierop in en introduceert de Smart Mirror Compact. Deze slimme spiegel helpt je onder andere door middel van motion recognition met verschillende trainingen. Met een abonnement van €29,95 per maand beschik je over ruim 1.500 professionele trainingen, zoals spinning lessen, fitness workouts, ontspanningsoefeningen, cognitieve reactie games en shadow boxing. De Smart Mirror Compact en het bijbehorende abonnement zijn rechtstreeks af te nemen of kunnen door werkgevers en fitness scholen aangeboden worden voor thuisgebruik.

Altijd een virtuele personal trainer in huis
Met de FITTAR Smart Mirror Compact in huis is een workout altijd binnen handbereik wanneer jou dat uitkomt. Met behulp van motion recognition volgt de spiegel jouw bewegingen en ontvang je directe feedback op je workout. De FITTAR Smart Mirror Compact heeft een aanbod voor elk niveau en elke leeftijd. Een intensieve cardio workout, ‘lower body day’, een technische les boksen of yoga oefeningen, alles kan. Daarnaast kun je voor een extra uitdaging in de bijbehorende mobiele app de high scores en top 10 per trainingsonderdeel checken. Zo heb je net wat meer motivatie op de dagen dat je die dringend nodig hebt.

Van idee naar het Ritz in Parijs
Martijn de Jong is één van de bedenkers van FITTAR. Naast zijn eigen succesvolle sportcarrière in verschillende vechtsporten, is hij ook verantwoordelijk geweest voor het succes van onder andere MMA topsporters Alistair Overeem en Marloes Coenen. Met deze ervaring op zak bedacht Martijn samen met vriend Alje Hoving de FITTAR Smart Mirror. In 2019 lanceerde FITTAR de Premium uitvoering. De succesvolle start zorgde ervoor dat deze uitvoering inmiddels is omarmd door sportscholen zoals Train More, co-working locaties van Tribes, maar ook bij luxere hotels zoals het Hotel Ritz in Parijs.

Martijn de Jong over de Home Smart Mirror: “Sinds de lancering is de Smart Mirror een hit bij sporters in Nederland en daarbuiten. We zien daarbij dat steeds meer mensen onder de juiste begeleiding thuis willen trainen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie, bieden we nu een ervaring die ongekend is vergeleken met het huidige aanbod. Met de Smart Mirror Compact maken we een uitgebreid programma aan trainingen toegankelijk en aantrekkelijk voor een brede doelgroep, zelfs in deze rumoerige tijden.”

De Smart Mirror Compact van FITTAR is nu verkrijgbaar in Nederland via de website. Voor meer informatie kijk op: www.fittar.eu.

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht