Industry Wire

Geplaatst door Spryng

De SMS Gateway voor bedrijven

Voor wie dacht dat SMS achterhaald en ouderwets is heeft het mis. Sterker nog, SMS is populairder dan ooit. Onder consumenten is SMS weliswaar aardig op z’n retour, maar voor de zakelijke markt is SMS dé uitkomst om consumenten te bereiken.

SMS is zeer geschikt als informatief medium en met een virtueel nummer kunt u zelfs een dialoog met de klant aangaan. Hiermee kunt u de relatie met uw klant verstevigen en dat niet alleen, ook zal het de efficiëntie binnen uw organisatie aanzienlijk verbeteren.

Met de SMS Gateway van Spryng, zult u het gebruiksgemak van de SMS service direct ervaren. U kunt de SMS Gateway eenvoudig in uw eigen systeem integreren en vervolgens geheel geautomatiseerd bulk SMS versturen. U koppelt eenvoudig de Spryng SMS Gateway door middel van een API en vervolgens kunt u direct aan de slag.

SMS is breed inzetbaar, nieuwsgierig welke toepassingen voor uw bedrijf waarde toevoegend zouden kunnen zijn? Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

Spryng werkt nauw samen met vele zorginstellingen zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen, tandartsen maar ook apothekers. Middels de SMS Gateway van Spryng kunnen zorginstellingen patiënten herinneren aan de gemaakte afspraak. Maar dat niet alleen, SMS wordt ook ingezet als reminder voor het innemen van medicatie. En tevens gebruikt voor het openen van medicijnkluisjes. Patiënten ontvangen een code per SMS en via deze manier zijn klanten niet meer afhankelijk van openingstijden.

Wist u dat SMS ook wordt ingezet voor intern gebruik? Bijvoorbeeld voor het inroosteren van personeel of flex-medewerkers. Het wordt tevens ook door medewerkers gebruikt om veilig in te loggen op klantportalen. Deze speciale toepassing wordt ook wel two-factor authenticatie (2FA SMS) genoemd.

SMS wordt door vele branches ingezet als notificatiemiddel maar ook om klanten te waarschuwen en direct te bereiken. Onze partner PostNL notificeert klanten per SMS met de informatie wanneer een pakket aan huis wordt geleverd. En zo ontvangen klanten van Smart Alarm een SMS alert indien er een noodsituatie plaatsvindt.

Denkt u dat SMS interessant en/of effectief voor uw bedrijf zou kunnen zijn?

Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de SMS specialist. U kunt de SMS Gateway van Spryng te allen tijde gratis en geheel vrijblijvend testen!

Neem contact op via (020) 770 3005 of stuur een e-mail naar info@spryng.nl.
Het support team staat 24/7 voor u klaar!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht