Industry Wire

Geplaatst door SOA People

SOA People neemt het Duitse SAP Consultancy bedrijf Cormeta AG over

Wavre & Ettlingen, 20170614 — SOA People, een toonaangevende Europese SAP Platinum partner, kondigt vandaag de acquisitie aan van het Duitse Cormeta AG. Cormeta is een gecertificeerde SAP Gold partner met een focus op middelgrote en grote ondernemingen. Deze acquisitie is onderdeel van SOA People’s Europese groeistrategie. Met de overname van Cormeta AG verankert SOA People zich in de strategische Duitse markt en creëert een springplank naar de bredere SAP MEE (Midden en Oost-Europese) markten. SOA People plaatst zich met de acquisitie in de top 5 van Europese SAP consultancy partners. Tevens verhoogt SOA People hiermee haar groepsomzet met 20% waarmee de organisatie haar geplande groeiambitie voortzet.

“Deze strategische acquisitie zal onze aanwezigheid in de Europese markt verstevigen en maakt het mogelijk onze voorgeconfigureerde brancheoplossingen en innovatieve cloud-oplossingen naar een breder publiek uit te dragen“ verduidelijkt Khalil Hodaibi, CEO van de SOA People Group. “We zetten onze zoektocht naar ‘best-of-breed’ organisaties in elk Europees land voort. Met haar ervaren medewerkers, haar eigen oplossingen en haar solide SAP ervaring past Cormeta zeer goed bij SOA People’s cultuur en mogelijkheden. Deze acquisitie is voor beide organisaties een geweldige kans. Deze belangrijke stap biedt aan onze klanten een uitbreiding van de huidige diensten en oplossingen en een groter geografisch bereik. Meer in het bijzonder zullen klanten in de landen waar wij aktief zijn, een unieke en toegewijde partner vinden waarmee ze een stabiele en lange termijn relatie kunnen opbouwen.”

“Cormeta versterkt SOA People’s positie als toonaangevende en betrouwbare pan-Europese speler in het SAP Partner ecosysteem aanzienlijk. Bovendien versterkt deze acquisitie SOA People’s bevoorrecht partnership met SAP en verhoogt hun capaciteit om het vernieuwende Solutions portfolio van SAP te positioneren.” vervolgt Xavier De Grove SAP Global Channels & General Business, VP Channels, Regions EMEA and MEE.

“Deze acquisitie onderschrijft onze missie om de toonaangevende Europese SAP Partner te zijn en zet ons hiermee nog steviger op de kaart” vervolgt Khalil Hodaibi. “We hebben ambitieuze doelstellingen en zijn vol vertrouwen dat wij een omzet van € 200 miljoen euro halen in 2022. Dit is een ambitieuze uitdaging voor al onze medewerkers die hen nog meer carrièremogelijkheden zal bieden.”

Holger Behrens, CEO Cormeta zegt verder “Krachten bundelen met SOA People is een unieke mogelijkheid voor Cormeta en is de volgende logische stap in onze groeiambitie. Vanaf nu beschikken we over een Europees platform dat ons de mogelijkheden biedt om onze op SAP gebaseerde brancheoplossingen en eigen ontwikkelde producten aan te bieden aan een groter doelgroep binnen Europa. Bovendien hebben we zo toegang tot kennis van bredere processen, expertise en functionele mogelijkheden van een grotere organisatie.”

Over SOA People

SOA People is een Europese SAP Consulting en SAP Platinum Partner met een omzet van meer dan €100 miljoen euro. De organisatie ondersteunt meer dan 400 klanten in hun transitie naar hoog performante en efficiëntere organisaties. Steunend op haar capaciteit om volledig end-to-end SAP portfolio producten en innoverende oplossingen te implementeren, blijft SOA People bouwen aan haar eigen op SAP gebaseerde IP suite van oplossingen. De organisatie heeft een bewezen implementatie methodologie, legde reeds een indrukwekkend parcours af en biedt een professionele aanpak om te partneren met klanten in alle industriesectoren.

Over Cormeta

Cormeta AG is een gekwalificeerde SAP Partner en industrie expert met een focus op middelgrote bedrijven.

De organisatie stelt ruim 130 werknemers te werk, heeft een omzet van meer dan 20 miljoen euro en is gebaseerd te Ettlingen nabij Karlsruhe met kantoren in Berlijn, Dusseldorf en Hamburg.

Als strategische en technologische specialisten, leveren Cormeta werknemers doorgedreven proces- en product kennis over de volledige SAP portfolio. Bovendien kunnen SAP gebruikers uit diverse sectoren en van gelijk welke omvang gebruik maken van Cormeta’s geavanceerde Credit Management Suite. Deze state-of-the-art modules voor financiële communicatie en klantenboekhouding integreren naadloos met de SAP omgeving.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht