Industry Wire

Geplaatst door Digital Moves

Socialmedia-expert Corinne Keijzer lanceert Digital Moves

De bekende socialmedia-expert en auteur Corinne Keijzer uit Amersfoort heeft op 1 februari een nieuw bedrijf gelanceerd onder de naam ‘Digital Moves’. Met dit bedrijf wil ze zich met partner-experts profileren als hoogwaardig trainingsbureau op gebied van social media en online marketing en meer inspelen op de behoefte van de professional anno 2018.

Keijzer legt uit: ‘de naam ‘Corinne Keijzer’ is tot een sterk merk uitgegroeid maar ik doe het allang niet meer alleen. Met een algemenere naam wil ik laten zien dat wij meer specialisten in huis hebben waar we mee samenwerken en kunnen we professionals en bedrijven een totaalpakket bieden aan trainingen en diensten.’

Corinne Keijzer, in 2017 uitgeroepen tot Zzp’er van het jaar in de categorie ‘Training en Coaching’, is in 2011 begonnen met het geven van trainingen en advies op gebied van social media en uitgegroeid tot een van Nederlands bekendste LinkedIn- en socialmedia-experts -influencers. Zij schreef ondertussen zes boeken over social media, haar meest recente boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ is het best verkochte boek onder professionals die LinkedIn beter in willen zetten op gebied van social selling.

Met regelmaat wordt Keijzer gevraagd voor interviews in bladen en kranten en ook Shownieuws van SBS6 maakt geregeld gebruik van haar expertise. Klanten als InHolland Hogescholen, a.s.r., Delta Lloyd, de Rabobank, WNF, KNRM, Dr Oetker, Koopmans, Ordina, Rijksmuseum, Bruynzeel Keukens, Toyota en diverse ministeries en gemeenten weten haar al jaren te vinden. Ook in het buitenland weten steeds meer professionals Corinne Keijzer te vinden, daarom is ook gekozen voor de Engelstalige bedrijfsnaam ‘Digital Moves’. Check voor meer informatie www.digitalmoves.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht