Industry Wire

Geplaatst door Somention

SodaStream BeNeLux kiest Somention voor haar Influencer Campagnes

Na een intensief pitch traject kiest SodaStream voor Somention als partner voor haar influencer activiteiten in Nederland en België. De samenwerking gaat van start met de zomercampagne waarmee SodaStream kraanwater weer “exciting” wil maken door variatie in smaak aan te bieden. De focus deze zomer zal komen te liggen op Lipton smaken en verfrissende combinaties.

“Steeds meer mensen hebben een SodaStream in de keuken staan, maar nog weinig mensen experimenteren met smaken. We zijn in de pitch op zoek gegaan naar creatieve uitersten, waarbij we influencers volledig in hun kracht zetten. We zijn ervan overtuigd dat we met onze gelaagde influencer strategie SodaStream deze zomer echt op de kaart kunnen gaan zetten.” vertelt Vivian Kowalski, Executive Creative Director bij Somention.

“We hebben gekozen voor Somention vanwege hun vernieuwende en creatieve concepten. Hun expertise en vooruitstrevende influencer marketing aanpak maken Somention de ideale partner voor SodaStream.” Zegt William Vermelis, Media Manager Benelux van Sodastream.

Voor media gerelateerde vragen of voor aanvullende informatie, neem contact op met:

Katherina Slee
Marketing manager
marketing@somention.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht