Industry Wire

Geplaatst door Solipsis

Solipsis biedt IBM Cognos Express voor Nederlandse MKB

Organisaties zijn hiermee in staat resultaten beter te analyseren en snellere en slimmere beslissingen te nemen. De oplossing bestaat uit drie modules en biedt onder andere dashboards, scorecards, budgettering- en forcastingmogelijkheden. Dit alles tegen minimale kosten, minder of geen inspanning van IT medewerkers en zonder onderbreking van de bedrijfsprocessen. De kant-en-klare oplossing is vrijwel direct klaar voor gebruik, modulair inzetbaar en kan daardoor meegroeien met de organisatie.

IBM Cognos Express is gebouwd op een open platform. Het portfolio bevat drie producten die als pakket of afzonderlijk kunnen worden afgenomen:

IBM Cognos Express Reporter biedt zakelijke gebruikers veilige toegang tot ieder type data (relationeel, OLAP, desktop) om gedetailleerde financiële, operationele en transactionele productierapporten en ad hoc queries te creëren.

IBM Cognos Express Advisor biedt slimme analyseopties en ‘what-if’-scenarioplanning voor prestatievoorspellingen op korte en lange termijn. De belangrijkste resultaten kunnen vervolgens worden gedeeld met andere betrokkenen via interactieve dashboards;

IBM Cognos Express Xcelerator helpt managers door hun spreadsheets te voorzien van een onderliggende in-memory analyseserver voor real-time multidimensionale analyse, planning, budgettering en voorspelling op basis van Microsoft Excel.

Goossen de Bruin, Directeur Solipsis: “IBM heeft besloten om IBM Cognos Express alleen via het partnerkanaal te verkopen en niet via het directe verkoopkanaal. Wij zijn bijzonder trots om als ValueNet partner te zijn geselecteerd om dit product in Nederland te verkopen. Het is een zeer betaalbare BI-oplossing met een laagdrempelige instap en een snelle ROI.”

Over Solipsis
Al sinds 1990 is Solipsis actief binnen de ICT met een uitgebreid pakket van diensten en producten. Solipsis is gespecialiseerd in het beheren van computers en netwerken, het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijfs- en managementinformatiesystemen en in het ontwikkelen en onderhouden van oplossingen voor het digitaal beheren, distribueren, printen, presenteren en archiveren van documenten. De dienstverlening is ondergebracht in de vier businessunits Performance Management, Systeem en Netwerk Beheer, Systeem Ontwikkeling en Onderhoud en Enterprise Document Management. Solipsis werkt momenteel voor ongeveer 600 (inter)nationale opdrachtgevers. De stabiele positie van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept dat de mensen bij Solipsis weten waarover zij praten en doen wat zij beloven. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Solipsis is onderdeel van de Solipsis-groep, waartoe ook Holland House en IntraData behoren. Voor meer informatie: zie http://www.solipsis.nl, http://www.hollandhouse.com en http://www.intradata.nl.

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen, telefoon: 055 3663034 of e-mail: gerline@influx-pr.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht