Industry Wire

Geplaatst door SOUS

SOUS Lanceert Nieuw Concept met Producten van Toprestaurants, Bekende Chefs en Brands: De SOUS Shop.

Amsterdam, 19 juni 2024 – SOUS, hét toonaangevende culinaire platform dat consumenten verbindt met toprestaurants, producenten en chefs, bezorgt kwalitatieve producten rechtstreeks bij de mensen thuis. Nu kondigt SOUS met trots de lancering van de SOUS Shop aan. Dit nieuwe platform stelt consumenten in staat om exclusieve specialiteiten en producten te bestellen van de meest prestigieuze restaurants, gerenommeerde chefs en de beste merken van Nederland.

SOUS Shop biedt een breed scala aan hoogwaardige producten die voorheen alleen toegankelijk waren bij producenten zelf of in restaurants. Van ambachtelijke sauzen en bijzondere specerijen tot unieke keukenaccessoires en delicatessen, de SOUS Shop zorgt ervoor dat liefhebbers van fijnproeverij nu thuis kunnen genieten van de uitzonderlijke kwaliteit en smaak die zij gewend zijn van topchefs en -restaurants en hun favoriete artisanale producenten.

“Met de SOUS Shop willen we de culinaire ervaring naar een hoger niveau tillen,” zegt Thomas, COO van SOUS. “We hebben gezien hoe enthousiast mensen zijn over de menu’s en we wilden die ervaring uitbreiden. Nu kunnen onze klanten niet alleen genieten van een uitgebreid menu van een bekende chef, maar ook van de producten waarmee deze menu’s en specialiteiten worden gemaakt, rechtstreeks van de bron. Neem bijvoorbeeld de olijfolie van twee-sterrenchef Onno Kokmeijer, de balsamico van driesterrenchef Massimo Bottura of kwaliteitsproducten van House of Caviar.”

“De focus ligt niet alleen op Michelin-producten, met de SOUS shop willen we ook een platform bieden aan kleinere individuele producenten. We doen dit bijvoorbeeld ook voor Choro Koji, een heel kleine producent van miso.”

De SOUS Shop biedt ook bereik en een logistiek netwerk aan artisanale producenten uit heel de wereld. Enkele hoogtepunten van SOUS Shop:

Exclusieve Producten: Toegang tot unieke en vaak moeilijk te vinden ingrediënten en producten die door topchefs en restaurants worden gebruikt.
Direct van de Bron: Producten rechtstreeks geleverd vanuit de keukens van Nederland’s beste restaurants en merken.
Culinaire Inspiratie: Ontdek nieuwe smaken en producten en leer hoe je ze thuis kunt gebruiken met tips en recepten van topchefs.
Gemak en Snelheid: Eenvoudig online bestellen en snelle levering, zodat je altijd kunt genieten van de beste culinaire producten zonder je huis te verlaten.
Naast de specialiteiten en producten blijft SOUS ook focussen op het bezorgen van culinaire menu’s, dat wordt dit jaar ook uitgebreid met nieuwe samenwerkingen en menu’s van nog meer topchefs en restaurants. Deze integratie van producten en menu’s maakt SOUS een onmisbare bron voor iedereen die van koken en eten houdt.

Voor meer informatie over de SOUS Shop en om te beginnen met bestellen, bezoek www.eatsous.com/pages/shop of neem contact op via hello@eatsous.com.

Over SOUS

SOUS is opgericht om de kloof te overbruggen tussen de liefhebbers van lekker eten en de producenten van prachtige producten. Met een focus op kwaliteit en gemak, brengt SOUS de specialiteiten van de beste chefs, restaurants en kleine producenten naar de keukentafel van je huis. De lancering van de SOUS Shop versterkt deze missie door exclusieve producten beschikbaar te maken voor een breder publiek.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht