Industry Wire

Geplaatst door Spiru

Spiru ziet toekomst met investeerder

De Groningse niche-webshop voor spirituele artikelen Spiru heeft een investeerder aangetrokken. Het onlangs gestarte investeringsbedrijf Veams van ondernemer Henk Jan Bijmolt is als investeerder binnengehaald.

Yorick Keijzer, één van de founders legt uit: “De afgelopen jaren is Spiru een geweldige rollercoaster geweest. Nu vijf jaar later gaan we van de start-up naar de scale-up. Dit is het perfecte moment geweest voor ons als bestuurders om te reflecteren. Wat kunnen we beter doen? Wat kunnen we anders doen? Cas en ik merken dat we in deze nieuwe fase ervaring missen, daarom zijn we op zoek gegaan naar een partner. Iemand met kennis, ervaring, netwerk & middelen. En nog belangrijker; iemand die onze visie op het merk Spiru deelt. Deze hebben we gevonden in Henk Jan Bijmolt. We kennen Henk Jan bovendien nog uit ons vorige development bedrijf. Dat maakt de keuze nog gemakkelijker.”

Spiru is een merk en webshop voor spirituele artikelen. Door middel van samenwerkingen met lokale leveranciers van over de hele wereld levert Spiru authentieke en wereldse producten bij de consument. Spiru levert meer dan 20.000 artikelen, van edelstenen tot yogamatten in Nederland, België, Duitsland en Spanje. Het bedrijf is tevens actief als groothandel onder het label Zenvol.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht