Industry Wire

Geplaatst door srprs.me

srprs.me zet volgende stap in verrassingsreizen

De Nederlandse aanbieder van verrassingsreizen srprs.me zet haar volgende stappen in de online reiswereld. De volgende stappen van het bedrijf gaan gepaard met een CEO-wissel. Symen Jansma vervangt de huidige CEO en mede-oprichter Raymond Klompsma. Na een periode van groei, gaat het bedrijf vanaf volgend jaar haar activiteiten buiten Nederland in Europa verder uitbreiden. Daarnaast introduceert het bedrijf nieuwe soorten reizen.

Nieuwe CEO
De nieuwe fase van srprs.me wordt ingeluid met een CEO-wissel. Vanaf heden volgt Symen Jansma de huidige CEO en mede-oprichter Raymond Klompsma bij srprs.me op. Ruim vijf jaar geleden is Raymond Klompsma samen met zijn co-founders srprs.me begonnen met als doel om verrassingsreizen te gebruiken als middel om onbevangenheid terug te brengen in de wereld. ‘Met Symen aan het roer ben ik ervan overtuigd dat srprs.me de volgende fase aankan. De ambities zijn nog steeds torenhoog en samen met het team gaat Symen deze ambities waarmaken’, aldus Raymond Klompsma. Symen Jansma, voorheen CEO van TravelBird, voegt hieraan toe: ‘Ik heb heel veel respect en waardering voor hoe Ray en zijn team met srprs.me al meer dan 100.000 reizigers een onbevangen avontuur hebben laten beleven. Er staat een stevig fundament waar wij nu vol enthousiasme op verder kunnen bouwen’.

Buitenlandse expansie
In de Europese reisbranche zijn veel veranderingen te zien in de reispatronen. Zo laat de reiziger zich steeds liever verrassen en geeft graag de touwtjes uit handen bij het boeken van een reis. Voor srprs.me biedt dit kansen buiten Nederland. srprs.me is van plan om volgend jaar, na Vlaanderen, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, uit te breiden naar diverse Europese landen en op deze manier door te groeien.
Duurzaam reizen is de toekomst
Naast de nieuwe avonturen in het buitenland, maakt srprs.me het ook mogelijk om voor een duurzame optie te kiezen per trein. Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om op vakantie met de trein te gaan binnen Nederland. Dit ligt in lijn met de groeiende vraag naar duurzame alternatieven voor reizen met het vliegtuig of de auto. De reiziger kan kiezen om twee, drie of vier dagen naar een goed hotel in een bijzondere stad in Nederland te gaan. Deze treinreis is bedoeld als volwaardig alternatief voor vlieg- en autoreizen en geeft reizigers de kans om Nederland te ontdekken per trein. In de toekomst is srprs.me van plan nog meer nieuwe manieren van reizen aan te bieden door bijvoorbeeld het toevoegen van extra lokale belevenissen aan de reis.

Over srprs.me:
srprs.me begon in 2014 als pionier op het gebied van verrassingsreizen in Nederland met als missie onbevangenheid terug te brengen in de wereld. Dit doen ze door reizigers onvergetelijke ervaringen te bieden door te reizen zonder verwachtingen. Met 700 reizigers in het eerste jaar, heeft srprs.me inmiddels vier jaar later meer dan 100.000 reizigers op een trip ergens op de wereld mogen sturen. Ondertussen is srprs.me het grootste verrassingsreisbureau in Europa en zijn ze actief in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.
Heb je persvragen of wil je graag beeldmateriaal ontvangen? Neem dan contact op met:

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht