Industry Wire

Geplaatst door Merk010

Start merk010 verkiezing

Ondernemers kunnen vanaf nu op www.merk010.nl aandragen wie zij het sterkste zakelijke Rotterdamse MKB merk vinden. Op 11 januari 2021 wordt de Award voor het sterkste MKB merk voor de derde keer uitgereikt.

In deze voor ondernemers bijzondere en uitdagende tijd, zal ook de Merk010 verkiezing dit jaar plaatsvinden. Ondernemers in Rotterdam kunnen aandragen wie zij het sterkste zakelijke MKB-merk vinden via www.merk010.nl tot en met 27 november. Daarbij zal de focus liggen op de vraag welk zakelijk Rotterdams bedrijf zich het afgelopen jaar op een Merkwaardige wijze heeft onderscheiden en zo een inspirerende voorbeeldrol heeft gepakt.

Op basis van deze nominaties wordt de top vijf sterkste MKB-merken samengesteld en kan daar tot 25 december op gestemd worden, 11 januari wordt de publiekswinnaar bekend gemaakt. De uitreiking vindt op locatie plaats bij de winnaar en zal online te zien zijn.

Achtergrond Merk010 verkiezing 

Rotterdamse bedrijven kenmerken zich door eigenheid, onafhankelijkheid en duidelijkheid.  Onder de radar bestaan er veel Rotterdamse zakelijke MKB merken die ondernemers in hun hart hebben gesloten. Deze merken bepalen het zakelijk karakter van onze stad en zijn de drijfveren van onze regionale economie. Daarnaast dienen zij als inspiratiebron voor andere midden- en kleinbedrijven. Merken die via de Merk010 verkiezing in de schijnwerpers worden gezet en daarmee de erkenning krijgen die zij verdienen.

De Merk010 verkiezing is een initiatief van Merketingvisie en Face The Future. Rotterdamse merk- en strategiespecialisten die geloven in de kracht van zakelijke merken en graag het voortouw nemen in de zoektocht naar de verborgen zakelijke merkparels van Rotterdam.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht