Industry Wire

Geplaatst door CopyRobin

Startup CopyRobin maakt content marketing bereikbaar voor MKB

Als het aan de Nederlandse startup CopyRobin ligt, hebben vanaf 30 juli ook kleine bedrijven voor een gering maandbedrag altijd een redactie achter de hand. CopyRobin wil professionele content marketing bereikbaar maken voor het MKB.

Waarom?

“Voor de meeste MKB-ondernemers is het goed bijhouden van de inhoud van hun website problematisch.” Aldus initiatiefnemer Eric van Hall van internetbureau Mediaweb. “De oorzaak: gebrek aan tijd, geld, inspiratie of schrijfvaardigheid. Dit probleem is nu extra actueel vanwege de steeds hogere eisen die Google stelt aan de kwaliteit, relevantie en regelmatige aanpassing van de inhoud van websites. CopyRobin wil dit probleem verhelpen.”

Wat?

Bedrijven kunnen voortaan bij CopyRobin terecht voor zowel (eind)redactie van bestaande teksten als de creatie van nieuwe, originele teksten. Denk aan blogposts, artikelen, nieuwsbrieven, mailings, landingspagina’s, social media updates e.d.

Hoe?

CopyRobin is een zogenoemde ‘Service as a Service’. Abonnees kunnen voor € 79 per maand beschikken over professionele (eind)redacteuren en voor € 279 per maand ook over professionele tekstschrijvers. Afhankelijk van de hoeveelheid woorden levert CopyRobin de teksten na 2 tot 4 werkdagen op.
Wie?

CopyRobin is een initiatief van internetbureau Mediaweb. Eric van Hall: “We werken uitsluitend met ervaren Nederlandse tekstschrijvers. We selecteren en begeleiden ze persoonlijk, zodat we altijd voor de kwaliteit van de teksten kunnen instaan.”
Waar?

Wanneer?

30 juli om 12:00 is de officiële start live te volgen via Periscope: @mediawebnl
Meer informatie?

Eric van Hall (06 51106877) (071 7504010) info@copyrobin.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht