Industry Wire

Startup ReSnap lanceert samen met PostNL

Social media gebruikers kunnen vanaf vandaag terecht bij ReSnap om herinneringen vanuit verschillende social media te vereeuwigen en herbeleven. ReSnap doet dit met een online tool, waarmee gemakkelijk en snel, mooi vormgegeven fotoboeken worden gecreëerd. Waar het maken van een fotoboek normaal uren kan duren, ben je bij ReSnap echt binnen een minuut klaar; zelfs als cadeau voor een vriend!

ReSnap (www.resnap.nl) is ontstaan vanuit de frustratie van de oprichters over de moeite die het nu kost om vanuit reeds bestaand materiaal een mooi fotoboek te maken. “Waarom is het maken van een fotoboek altijd zo omslachtig en hoe krijg ik mijn social media foto’s in een mooi vormgegeven fotoboek?” vroeg Erik-Jan Schreurs zich af, één van de vier oprichters van ReSnap. Zij ontwikkelden  een algoritme dat automatisch de leukste content van je social media profiel selecteert en daar in een handomdraai een fotoboek van maakt. Je kunt dus voortaan binnen een minuut een mooi boek maken over je vakantie, een samenzijn met vrienden of wat je maar wilt.

De content wordt verrijkt met enkele infographics. Thomas Beguin: “Wie wil nou niet weten wie je ‘gouden vriend’ of wat je man/vrouw verhouding is?”. Uiteraard staan de foto’s en vormgeving bij alle producten voorop. Benieuwd? Probeer het en maak gratis een online My Social Media Book.

ReSnap lanceert samen met PostNL. “ ReSnap maakt het maken van mooie fotoboeken echt gemakkelijk en als PostNL dragen we hier graag aan bij. Het past goed in de huidige tijdsgeest waar persoonlijke en tastbare herinneringen steeds belangrijker worden. ReSnap speelt hier goed op in”, aldus Mark-Jan Pieterse, manager marketing bij PostNL. ReSnap wil marktleider worden op de fotoboekenmarkt. My Social Media Book is nog maar de eerste stop.

De belofte van ReSnap is dat iedereen binnen één minuut de mooiste herinneringen kan herbeleven in een mooi vormgegeven fotoboek.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht