Industry Wire

Geplaatst door Stay Future Proof

Stay Future Proof verwelkomt Lisette Klein als strategy designer

Next-gen strategie- en innovatiebureau breidt team in Vondelkerk verder uit

Amsterdam, 19 juni 2024: Stay Future Proof, het Amsterdamse next-gen strategie- en innovatiebureau, kondigt met trots de komst van Lisette Klein aan als strategy designer. Met haar achtergrond in strategie en transformatie zal Klein een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling en implementatie van toekomstbestendige strategieën.

Lisette Klein heeft de afgelopen jaren als consultant bij Highberg gewerkt, een consultancy gespecialiseerd in organisatorische, digitale en duurzaamheidstransformaties. Bij Highberg heeft ze diverse grote transformaties geleid voor zowel nationale als internationale bedrijven, en heeft ze gewerkt met publieke en commerciële organisaties. Over haar nieuwe rol bij Stay Future Proof zegt Lisette: “Na het begeleiden van transformaties bij verschillende organisaties waarin de focus lag op interne processen, kijk ik ernaar uit om mijn ervaring te gebruiken om samen met de klant aan de tekentafel te zitten op het gebied van strategie en innovatie. Ook kan ik mij ontzettend vinden in de missie en visie van Stay Future Proof; ik kijk ernaar uit om hier met dit team verder aan te bouwen.”

Met de komst van Lisette Klein versterkt Stay Future Proof haar vermogen om strategieën effectief te implementeren. Eefje Jonker, CEO van Stay Future Proof, zegt: “We merken dat veel organisaties hulp kunnen gebruiken om strategische plannen en innovatieve of duurzame concepten van papier naar praktijk te brengen. Met Lisette’s ervaring en energie breiden we ons team uit om onze klanten nog beter te ondersteunen. Lisette brengt een nieuwe dynamiek en waardevolle expertise met zich mee, en we kijken er naar uit om haar in ons team te verwelkomen.”

– einde persbericht –

Neem voor meer informatie, beeldmateriaal en interviewverzoeken contact op met Carolijn Coolen via Carolijn.Coolen@StayFutureProof.com

Over Stay Future Proof
Stay Future Proof is een next-gen strategie-, innovatie- en transformatiebureau dat organisaties helpt toekomstbestendig te blijven met innovatie en duurzame businessmodellen. Het bureau is in 2018 opgericht door Eefje Jonker en gaat de strijd aan met traditionele consultancybureaus door een innovatief model te hanteren dat zich richt op co-creatie en het maken van impact.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht