Industry Wire

Geplaatst door KOROKI Communications

Strategisch communicatiebureau KOROKI breidt team uit met drie nieuwe specialisten

Breda, juni 2023 – Bij strategisch communicatiebureau KOROKI Communications B.V. startten onlangs drie nieuwe collega´s. Simone van Hoof begon 1 mei als senior pr- en communicatiestrateeg en MT-lid, Luca Berkhout en Laura van den Berg traden in april beiden in dienst als communicatieadviseur bij het snelgroeiende Bredase bureau. Met de nieuwe talenten werkt KOROKI Communications verder aan diens groeiambities en missie om de zakelijke markt op (de goede) weg te helpen met authentieke communicatie.    

Eigenaar van het Bredase KOROKI Communications, Jeroen Baardemans licht toe: “Toen ik vier jaar geleden op vakantie in Nieuw-Zeeland met KOROKI Communications begon, droomde ik van het veelzijdige team dat er nu ook echt staat. Het is een feest om samen te werken aan al die prachtige ondernemersverhalen, van MKB tot corporate, van familiebedrijf tot non-profit, in binnen- en buitenland.”  

Van authentiek verhaal tot mediastrategie en event  

PR- en communicatiestrateeg Simone van Hoof (33), werkte de afgelopen 9 jaar (interim) bij diverse Amsterdamse adviesbureaus (HPB, Omnicom PR Group, B-Corp Blyde en Team LEWIS) met name voor opdrachtgevers in de zakelijke markt, zowel B2C als B2B. Voor hen en anderen werkte ze aan uiteenlopende positioneringsvraagstukken, pr- en mediastrategieën en ontwikkelde ze nieuwswaardige communicatiecampagnes. Naast strategisch adviseur voor KOROKI’s opdrachtgevers werkt Van Hoof als MT-lid aan de productontwikkeling van het bureau. 

Communicatieadviseur Luca Berkhout (25) studeerde in 2021 af als communicatiespecialist en werkte de afgelopen twee jaar als projectmanager marketing bij een cross mediaal adviesbureau. Vanaf 1 april richt ze haar adviespijlers bij KOROKI Communications met name op de energie-, fin(tech) en ondernemersbranche. Ze werkt daarbij zowel als inhoudelijk adviseur als projectmanager voor bedrijfsevents.

Communicatieadviseur Laura van den Berg (24) werkte de afgelopen twee jaar naast haar Communicatiestudie als adviseur voor KOROKI Communications. Onlangs studeerde ze af op het onderwerp klimaatcommunicatie aan de Universiteit Tilburg. Waarmee van den Berg, met de meest recente wetenschappelijke kennis op zak, het KOROKI-team per 1 april fulltime versterkt. In haar portfolio zitten onder andere organisaties als iBanFirst, Budget Thuis en het Bredase Via Latus. 

Over KOROKI Communications  
KOROKI Communications is een strategisch adviesbureau dat organisaties en mensen in een zakelijke omgeving op weg helpt naar en door authentieke communicatie. Het bureau werd in 2018 opgericht door managing director Jeroen Baardemans. Het veelzijdige team van communicatie-, content-, pr- en eventspecialisten werkt inmiddels voor tientallen ondernemende organisaties zoals VNO-NCW en Budget Thuis. Het bureau is gespecialiseerd in reputatie-, communicatie- en presentatievraagstukken: van de creatie en optimalisatie van merkstrategieën tot de pr en (crisis)communicatie bij veranderprocessen en events. Meer weten? De koffie staat klaar! Of check www.koroki.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht