Industry Wire

Geplaatst door STROMBERGER PR

STROMBERGER PR zet koers uit naar Nederlandse markt – Nederlandse Lotte Hill-Bolscher neemt PR-activiteiten waar ­ ­ ­

STROMBERGER PR, het PR-bureau uit München, zet nu ook voet op de Nederlandse markt. Hierdoor profiteert het klantenportfolio in de toerismesector niet alleen van de expertise van het gerenommeerde PR-bureau in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, maar kan zich communicatief ook op Nederland richten. De in Amsterdam geboren en getogen Lotte Hill-Bolscher neemt vanuit het kantoor in München alle PR-activiteiten waar, zoals het opstellen van persberichten, het afhandelen van samenwerkingen en het organiseren van persreizen. Meer informatie in het Nederlands is te vinden op www.strombergerpr.de/nl/. Voor vragen of individuele aanbiedingen is Carmen Stromberger bereikbaar via stromberger@strombergerpr.de. ­
­ ­ ­­ ­
“We zijn verheugd dat we nu ook PR op maat kunnen aanbieden buiten de DACH-markt. Nederland wint gestaag aan belang, vooral voor onze klanten in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Kroatië en Turkije. Bovendien hechten Nederlanders steeds meer waarde aan duurzaamheid in hun reisgedrag, ook wellness, detox, natuuruitstapjes en fietsvakanties behoren tot de huidige reistrends. Hier kunnen onze klanten scoren”, aldus Carmen Stromberger. “Met onze jarenlange expertise en Nederlandse collega Lotte Hill-Bolscher zijn we hier uitstekend gepositioneerd.” Na haar studie Communicatiemanagement in Amsterdam kreeg Lotte verschillende inzichten in het PR-vak. Na werkzaam te zijn geweest voor overheidsorganisaties en de financiële sector, kwam ze in 2019 in München terecht in de toerismebranche. “PR aan de bureauzijde is een nieuwe, spannende uitdaging voor mij. Het feit dat ik dit ook nog voor mijn thuisland mag doen, maakt het plaatje compleet”, voegt de geboren Nederlandse toe. Naast klassieke PR heeft ze ook diepgaande kennis van eventmanagement, online marketing en SEO. Sinds november 2023 versterkt Lotte als PR-consultant het team in München.

Over STROMBERGER PR
STROMBERGER PR, gevestigd in München en met een dependance in Hamburg, werd op 1 september 2007 opgericht door Carmen Stromberger en behoort tot de meest succesvolle PR-bureaus met specialisatie in toerisme binnen de Duitstalige markt. Klassieke PR-maatregelen, klantadvies, contentcreatie, influencerrelaties en marketing op het gebied van hospitality, reizen en lifestyle behoren tot de expertise van het bureau. STROMBERGER PR is opnieuw uitgeroepen tot een van de top 100 PR-bureaus in Duitsland en de top 10 toerisme-PR-bureaus binnen de Duitstalige markt. Het team van meer dan 20 collega’s bedient individuele hotels, internationale hotelketens, toeristische bestemmingen en sinds maart 2024 ook restaurants. Een overzicht van bijna 60 klanten is te vinden op www.strombergerpr.de/kunden.

De teksten en foto’s die wij versturen kunnen met bijbehorende credits gebruikt worden voor publicaties. Geef ons in dat geval vooral een seintje, alvast bedankt.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht