Industry Wire

Geplaatst door Stroom

STROOM & De Media Maatschap gaan samen verder

STROOM en De Media Maatschap (DMM) gaan samen verder onder de naam STROOM – Energie voor groei. Vanaf oktober 2021 is DMM aangesloten bij het Candid platform en zijn de eerste stappen gezet richting een verregaande samenwerking met STROOM. De dagelijkse leiding van het nieuwe STROOM wordt gevormd door Samantha Catsburg (Agency lead Rotterdam), Willem-Jan Nouwens (Agency lead Amsterdam) en Martijn Jaartsveld (Strategy Director).

DMM brengt nog meer digital expertise binnen het nieuwe bureau, met name op het gebied van SEA en dashboarding. STROOM brengt op strategisch gebied naast media, ook extra merk- en marketingcommunicatie expertise in.
Samenwerking
Samantha Catsburg: “We zien veel voordelen omdat er een synergie-effect ontstaat waarmee we onze klanten nog beter kunnen bedienen. In een markt die steeds complexer wordt, mede door de consolidaties en de versnipperde mediaconsumptie, is het belangrijk om de klant volledig te kunnen adviseren en te begeleiden. De schaalgrootte maakt het makkelijker om te investeren in nieuwe diensten en producten om onze klanten te laten groeien.“

Hoge klanttevredenheid
Willem-Jan Nouwens: “STROOM en DMM hebben eenzelfde soort DNA. Hierdoor verloopt de integratie van beide bureaus vloeiend en voelt het heel natuurlijk. Wij geloven in korte lijnen met klanten en bouwen daardoor aan lange relaties. Daarnaast staan beide bureaus bekend om hun hoge klanttevredenheid. Dat zie je terug aan de hoogste noteringen in de jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoeken van onder andere MT1000, Emerce100, Fonk en Adformatie.“

Media-integratie
Martijn Jaartsveld: “Bij STROOM zoeken we naar groei in merkbekendheid, performance en businessresultaten. Het draait daarbij niet alleen om media, we analyseren ook de merk- en marketingcommunicatie. Want hoe beter we de gehele communicatiestrategie begrijpen, hoe effectiever het media-advies is. We doen dit in nauwe samenwerking binnen de driehoek van klant, reclame– en mediabureau.”

Kantoren in Rotterdam en Amsterdam
Het nieuwe bureau is gevestigd in zowel Amsterdam als Rotterdam voor een optimale landelijke spreiding. Het bureau richt zich op middel- tot grote nationale adverteerders. Het nieuwe STROOM bestaat uit 30 client consultants die dagelijks werken op klanten als Hero Nederland, Decathlon, ENGIE, Wereld Natuur Fonds, Dille&Kamille en Het Koninklijk Concertgebouw. STROOM is onderdeel van Candid: platform for growth.

Candid. Platform for growth
Candid is een platform organisatie met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Londen. In Nederland verenigen wij de creatieve en strategische kracht van onder meer de mediabureaus STROOM en M2Media, de digitale bureaus Online Company en Havana Harbor, de social media expert Daily Dialogues, PR & Communicatie bureau Coopr, het reclamebureau Creature en brand identity specialist Millford. Candid heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot het grootste onafhankelijke marketing- en communicatieplatform van Nederland. ​We brengen de vaardigheden, culturen en identiteiten van sterke en gespecialiseerde bureaus in één enkel platform samen en laten ze optimaal samenwerken door onze candid cultuur van openheid en onze T-shaped organisatie. ​Zo levert Candid marketing- en communicatieoplossingen die door data zijn geïnspireerd, door techniek worden ondersteund en door creativiteit worden gedreven. ​Maar die bovenal groei realiseren voor onze klanten.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht