Industry Wire

Geplaatst door Nixu

Suzanne Rijnbergen gaat Nixu Cyber Defense Center Benelux leiden

Europese cybersecurIty dienstverlener Nixu heeft per 1 juli Suzanne Rijnbergen, MBA aangesteld om het Cyber Defense Center (CDC) in de Benelux te gaan leiden. Het internationaal actieve Nixu CDC biedt 24/7 toezicht, analyse en afhandeling van security dreigingen voor klanten met IT, IoT en ICS omgevingen.

In haar nieuwe rol zal Suzanne het Nixu CDC Benelux gaan leiden vanuit Amsterdam. Het Benelux CDC dient tevens als internationaal OT/ICS Excellence Center en er zal nauw worden samen gewerkt met het internationaal actieve Nixu CDC in Espoo, Finland. Suzanne Rijnbergen treedt toe tot het MT van Nixu in de Benelux, welke geleid wordt door Benelux Market Leader Matthijs van der Wel.

Met de benoeming van Suzanne voegt Nixu opnieuw een ervaren professional toe aan het team in de Benelux. Suzanne heeft al 13 jaar een track record in informatiebeveiliging en bekleedde hiervoor functies bij verschillende IT en ICS security organisaties, waaronder Fox-IT, het NFI, Digital Intelligence, TNO, KPN en als laatste Forescout Technologies. Ze heeft een sterke achtergrond in business development, strategie en management.

Matthijs van der Wel, Market Leader Benelux: “Bijzonder verheugd Suzanne bij Nixu te mogen verwelkomen. Wij kennen elkaar al heel lang en onze professionele paden kruisten elkaar meerdere malen in de afgelopen jaren. Nixu heeft veel baat bij haar toevoeging aan het team. Het uitbouwen van onze CDC- activiteiten in de Benelux is bij haar in goede handen. Er is nog veel te werk aan de winkel in onze markt als het gaat om het veiliger maken van bedrijfscontinuiteitprocessen en wij zien er naar uit op deze behoefte in te spelen onder leiding van Suzanne’s deskundigheid”.

Suzanne Rijnbergen: “Blij mij bij het Nixu team te mogen voegen. Ik verheug me er op Managed Security Services onder de Nixu CDC-paraplu te gaan uitbouwen. Ik hoop dat mijn ervaring in OT/ICS security en IT security een waardevolle bijdrage kan leveren aan het bedrijf.”

Suzanne heeft een Executive MBA van Nyenrode Business University, een Bachelor of Commerce en certificeringen in Technical Computer Science (Cybersecurity) van de Haagsche Hogeschool, en een CIPP (European Privacy) certificering.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht