Industry Wire

Geplaatst door Zigt

Swinkels Family Brewers kiest voor Mediabureau ZIGT 

Swinkels Family Brewers, bekend van onder meer de merken Bavaria, Palm en Swinckels’, heeft na een uitgebreid en intensief pitchtraject waaraan zes verschillende mediabureaus deelnamen, ZIGT gekozen als haar nieuwe mediabureau voor alle on- en offline mediavraagstukken. ZIGT gaat zich vanaf 1 januari 2021 bezighouden met de marketing-, campagne- en mediastrategieën van de biermerken in Nederland. 

‘Doorslaggevend in de keuze voor ZIGT was de zeer sterke, op data en inzichten gebaseerde strategie. Bovendien hanteert ZIGT transparante en daarmee ook voordelige mediatarieven waarmee we nog meer uit onze budgetten halen. Los van de inhoud was er vanaf de eerste kennismaking ook een goede klik met het team. De werkwijze en visie van ZIGT sluit goed bij ons aan, waardoor we elkaar versterken en verder kunnen komen.’ aldus John Mouthaan, Global Online Manager Swinkels Family Brewers. 

Rogier Bruggeman, directeur van ZIGT: ‘We zijn enorm trots dat we als business partner van Swinkels Family Brewers mogen bijdragen aan de verdere groei van schitterende merken als Bavaria, Cornet, Rodenbach en Swinckels’ in Nederland. Tijdens de intensieve pitch voelden we al heel snel de overeenkomsten in DNA tussen Swinkels Family Brewers en ZIGT. We delen de passie voor merken, samen met alle business partners voor het maximale resultaat willen gaan en het sterke nationale, lokale profiel. De komende tijd gaan we werken aan goede data gedreven strategische kaders voor de merken, alsmede het juist inrichten van tooling en dashboarding en vanaf 2021 zullen we ook de volledige uitrol van alle media-adviezen voor onze rekening nemen.’

Over Swinkels Family Brewers
Swinkels Family Brewers is een onafhankelijke familiebrouwer, met meer dan 300 jaar brouwervaring. Bekend van merken als Bavaria en Swinckels, maar ook merken zoals La Trappe, Cornet, Palm en 8.6 vallen onder de Lieshoutse paraplu. Swinkels Family Brewers is sinds 2018 de nieuwe concernnaam, omdat er naast de Bavaria-brouwerij inmiddels zo veel andere brouwerijen zijn toegevoegd dat de naam Bavaria de grotere lading niet meer dekte. Sinds de ontvangst van het predicaat Koninklijk tijdens het 300-jarig bestaan in 2019, is het Royal Swinkels Family Brewers.

Over ZIGT

ZIGT is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke mediabureau van de Benelux. Als enige onafhankelijke bureau is ZIGT de afgelopen 7 jaar maar liefst 5x genomineerd geweest voor mediabureau van het jaar bij de AMMA Awards en vorig jaar mocht het die titel ook dragen. ZIGT opereert vrij van sturende inkomsten van media-exploitanten en legt klanten niet vast middels langlopende verplichtingen. Dat is nog steeds uniek in de mediabureaubranche. Vanuit de vier pijlers Merk, Media, Meten en Maken biedt ZIGT on demand oplossingen voor meer dan 200 merken in de Benelux en kent het jaar op jaar een stabiele groei.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht