Industry Wire

Geplaatst door Swopster

Swopster, de nieuwe online marktplaats voor modeliefhebbers

BERKEL EN RODENRIJS, 20150904 — Swopster is een online marktplaats waarop modeliefhebbers contact met elkaar kunnen leggen om verschillende kledingstukken en andere fashion items met elkaar te ruilen, te kopen en te verkopen. Swopster is bedoeld voor iedereen! Voor vrouwen met een uitpuilende kledingkast, voor die ene miskoop, of voor vrouwen die het gewoon leuk vinden om hun garderobe steeds weer te vernieuwen.

Op Swopster.nl kan je een account aanmaken. Dit account geeft toegang tot de Swop Shop waarin je allerlei mooie items vindt van andere modeliefhebbers. Je begint eenvoudig met ‘swoppen’ door zelf items toe te voegen aan jouw kledingkast. Dit doe je door een foto te maken van je item en hier wat informatie aan toe te voegen, zodat dit zichtbaar wordt voor iedereen die de website bezoekt. Zie je wat leuks in de Swop Shop dan kun je contact leggen met de eigenaar door middel van het versturen van een berichtje. Swoppen hoeft niet altijd door middel van een kledingruil plaats te vinden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om kledingstukken te kopen of te verkopen.

Het idee van het ‘swoppen’ is ontstaan vanuit de gedachte dat er vele duizenden vrouwen zijn met een overvolle kast met kleding waarvan een deel niet meer wordt – of misschien zelfs nooit is gedragen. Op Swopster.nl krijgt elke modeliefhebber in Nederland toegang tot deze ongedragen of ongewenste pareltjes. Je kan zoveel swoppen als je wilt, van enkele items tot een volledige garderobe.

Maar swoppen is meer dan slechts delen. Het is ook een manier om ongeliefde kledingstukken een nieuw leven te geven, om zo bij te dragen aan een duurzamere wereld. Swopster.nl heeft ook een app waardoor gebruikers heel eenvoudig via hun smartphone kunnen swoppen. De Swopster-app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht