Industry Wire

Geplaatst door SyncForce

SyncForce Platform uitgebreid met unieke Marketing Shop

Efficiënt gebruik en optimale inzet van marketingmaterialen
De SyncForce Marketing Shop is een online shop waarin alle marketingmaterialen centraal staan opgeslagen en eenvoudig beschikbaar zijn. Benodigde materialen kunnen online worden besteld, gedownload en zelfs gehuurd. De Marketing Shop biedt de merkeigenaar tevens inzage in voorraadbewaking en orderhistorie van alle marketingmaterialen. Resultaat: efficiënt gebruik van en een optimale inzet van alle marketingmaterialen met behoud van een consistente merkuitstraling.

De SyncForce Marketing Shop ondersteunt huisstijldrukwerk, promotionele merchandise, Point of Sale materialen, advertenties, handelsdrukwerk, Demo Kits en Stands

De voordelen van de SyncForce Marketing Shop op een rij:

• Inzage in marketingmaterialen leidt tot toename in gebruik.
• 24×7 direct online te bestellen.
• Automatisch advertenties en drukwerk opmaken.
• Snelle uitlevering marketingmaterialen.
• Signalering bij lage voorraad.
• Zicht op bestelhistorie en kosten

Advertenties opmaken in advertentieformaten van tijdschriften en kranten
Binnen de SyncForce Marketing Shop is een bibliotheek aanwezig van ruim 200 titels (weekbladen/kranten/magazines, etcetera). Van al deze titels zijn alle advertentieformaten beschikbaar. Voor de opmaak van een advertentie klikt de gebruiker eenvoudig de gewenste titel aan waarin hij de advertentie wil plaatsen en alle mogelijke advertentieformaten per titel verschijnen op het scherm. Men kiest het gewenste advertentieformaat en maakt door middel van automatische opmaak de advertentie zelf op. Het systeem creëert de advertentie en past het formaat aan naar het door de gebruiker gekozen advertentieformaat. Volledig automatisch zonder tussenkomst van DTP studio’s of reclamebureaus.

Automatische opmaak van drukwerk
De geïntegreerde online editor van de SyncForce Marketing Shop maakt het voor gebruikers mogelijk documenten direct zelf aan te passen om deze vervolgens te laten printen (Print on Demand) of digitaal te laten uitleveren (e-fulfillment). Zonder enige kennis van opmaak en volledig binnen de huisstijlrichtlijnen kunnen documenten opgemaakt worden, zoals visitekaartjes, posters, deurstickers, schapmateriaal en handelsdrukwerk.

Over SyncForce:
SyncForce biedt een compleet enterprise software platform voor organisaties waarmee de merkbelofte altijd en overal consistent wordt overgebracht. Het SyncForce Commercial Operations Management (COM) platform maakt marketing-, R&D- en salesactiviteiten inzichtelijk en efficiënt. Centrale beschikbaarheid van alle informatie en middelen rondom merken leidt tot consistente cross-mediapublicatie.

Het SyncForce platform bestaat uit: Brand Management, Innovation Management, Product Management, Marketing Resource Management (MRM), Channel & Sales Management, Talent & Skills Management, Customer Interaction Management.
http://www.syncforce.com/nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht