Industry Wire

Geplaatst door Syneratio B.V.

Syneratio de eerste ‘Startup in Residence 2016’ van StartupDelta

Syneratio is de eerste landelijke ‘Startup in Residence’ van StartupDelta. De meest veelbelovende startups komen hiervoor in aanmerking en gaan intensief samenwerken met StartupDelta om van elkaar te leren en door te kunnen groeien naar nationaal niveau. “Wij zijn trots dat we deze kans krijgen en hebben veel energie om de komende maanden intensief met StartupDelta te gaan samenwerken.”, vertelt Jorin Aardoom (co-founder Syneratio).

Startup in Residence
Sinds dit jaar gaat StartupDelta intensief samenwerken met veelbelovende Startups in het ‘Startup in Residence’ programma. Op uitnodiging van StartupDelta werkt Syneratio nu ook vanuit het kantoor B.Amsterdam waar het de mogelijkheid krijgt om van elkaar te leren en door te groeien. StartupDelta stelt het volgende doel met dit nieuwe programma: om de uitdagingen en barrières van startups beter te begrijpen en ze bij te staan waar mogelijk. “Het gaat er in deze om dat zowel Syneratio leert van StartupDelta als andersom” aldus StartupDelta. Syneratio gaat met haar ecosysteem het bedrijfsleven en de wetenschap dichter bij elkaar brengen, hetgeen wat dicht bij StartupDelta’s missie ligt: het verbinden en versnellen van ondernemend West-Europa.

Online platform
Syneratio is de eerste landelijke ‘Startup in Residence’ van StartupDelta. Het online kennisplatform heeft een nieuwe manier gevonden om wetenschappers, bedrijven en studenten slimmer met elkaar te verbinden. Na het aanmaken van een account wordt het inzichtelijk welke wetenschappelijke onderzoeken en welke bedrijfsprojecten op dit moment worden uitgevoerd. Door gebruik te maken van het platform kunnen professionals (samen)werken, innoveren op een hoger niveau en bovenal tijd besparen. “Hetgeen wat hiermee wordt bereikt is dat het wiel niet opnieuw uitgevonden hoeft te worden” vertelt Fabian Aardoom (co-founder Syneratio). Het platform biedt niet alleen toegang tot de verschillende kennisbronnen, maar zorgt er ook voor dat deze kennis bij de juiste personen komt. De nieuwe inzichten maken het mogelijk dat het bedrijfsleven beter gaat samenwerken met kennisinstellingen. “Wij vonden het vreemd dat de slimste mensen nauwelijks met elkaar samenwerkten’’, vertelt Fabian Aardoom. ,,Hoe kun je weten wie met welk onderzoek of bedrijfsproject op dit moment bezig is? Laat staan om contact op te nemen met die professional. Vanaf nu lukt dat in ieder geval wel!”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht