Industry Wire

Geplaatst door Citrix

Synopsys versterkt workspace-beveiliging met Citrix

Amsterdam, 15 september 2021 – Hoe beveilig je bedrijfsgegevens en -apparaten zonder dat het de hybride werkervaring in de weg staat? Synopsys, wereldwijd toonaangevend in elektronische ontwerpautomatisering, halfgeleiders en testinstrumenten en -diensten voor applicatiebeveiliging, gebruikt het digital workspace-platform en de Zero-Trust oplossingen voor veilig toegangsbeheer van Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS) om waar dan ook veilige en betrouwbare toegang tot applicaties en data te garanderen.

Veilige toegang en stabiele performance
Met behulp van Citrix Workspace biedt Synopsys op gebruiksvriendelijke wijze veilige toegang tot virtuele desktops, SaaS, web, mobiele apps en content. “Door de toegang tot al onze bedrijfsapplicaties samen te brengen en deze op één plek te beheren, zorgt Citrix voor verscherpte beveiliging en een betere gebruikerservaring”, zegt Sriram Sitaraman, Chief Information Officer bij Synopsys.

Dankzij Zero Trust-oplossingen voor veilig toegangsbeheer, waaronder Citrix Secure Workspace Access en Citrix Analytics for Security, kan Synopsys niet alleen gebruikerstoegang authenticeren op basis van apparaatstatus en gebruikerslocatie, maar ook constant het gedrag van gebruikers, applicaties en netwerken monitoren en dynamisch toegangsregels toepassen.

“We geloven sterk in het belang van contextueel beleid en multifactor-authenticatie, want hoewel het beveiligen van onze omgeving onze topprioriteit is, willen we voorkomen dat de gebruikerservaring negatief wordt beïnvloed”, zegt Sitaraman. “Met haar Zero Trust-aanpak heeft Citrix ons in staat gesteld dit te bereiken.”

Tot slot maakt Synopsis gebruik van Citrix ADC, zodat applicaties altijd optimaal presteren, ongeacht of deze in de cloud of een datacenter draaien, en ongeacht waar de gebruiker zich bevindt. Joe Fu, IT Director of Engineering and Applications, Synopsys: “Waar ter wereld onze gebruikers zich ook bevinden, ze hebben via Citrix geoptimaliseerde toegang tot apps en data.”

Lees hier meer over hoe Synopsys Citrix gebruikt.

Over Citrix

Citrix (NASDAQ:CTXS) bouwt veilige en uniforme workspace technologie waarmee organisaties het beste uit hun mensen kunnen halen en hen overal een consistente werkomgeving kunnen aanbieden. Met Citrix krijgen gebruikers een soepele werkervaring en heeft IT een uniform platform om diverse technologieën in complexe cloudomgevingen te beveiligen, te beheren en te controleren. Meer informatie vindt u op https://www.citrix.nl/ of volg Citrix Benelux op Twitter via @citrixbenelux.

Voor Citrix Investeerders
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die worden gedaan in overeenstemming met de safe harbor-bepalingen van Sectie 27A van de Securities Act van 1933 en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934. De toekomstgerichte bepalingen in dit bericht vormen geen garanties voor toekomstige prestaties. Deze verklaringen betreffen een aantal factoren die kunnen leiden tot feitelijke resultaten, met inbegrip van risico’s verbonden aan de impact van de wereldeconomie en onzekerheid in de IT-uitgavenomgeving, omzetgroei en erkenning van inkomsten, producten en diensten, hun ontwikkeling en distributie, productbehoefte en productportefeuille, economische en concurrentiefactoren, de belangrijkste strategische relaties van de Vennootschap, acquisities en daarmee verband houdende integratierisico’s, alsmede andere risico’s die gedetailleerd zijn in de filialen van de Vennootschap bij de Securities en Exchange Commissie. Citrix aanvaardt geen verplichting om toekomstige informatie in dit persbericht of in verband met de hierin beschreven aankondigen bij te werken. De ontwikkeling, publicatie en timing van alle functies of functionaliteiten die voor onze producten beschreven zijn, blijven naar eigen goeddunken en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving of overleg gewijzigd worden. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is geen verbintenis, belofte of wettelijke verplichting om materiaal, codes of functionaliteiten te leveren en mag niet worden gebruikt bij het nemen van aankoopbeslissingen of worden opgenomen in een contract.

© 2021 Citrix Systems, Inc.  Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht