Industry Wire

Geplaatst door TANDBERG

TANDBERG Movi ondersteunt het nieuwe werken

In het huidige economische klimaat kan men het niet veroorloven om productiviteit te verliezen en zakelijke kansen mis te lopen, doordat medewerkers niet aanwezig zijn. Met Movi is men niet meer gebonden aan het kantoor en zijn er slechts een laptop, internetverbinding, USB-camera, microfoon en luidsprekers nodig om visueel deel te nemen aan een vergadering. Met Movi wordt het videonetwerk van een onderneming uitgebreid waardoor collega’s, klanten en leveranciers overal en altijd contact met elkaar kunnen houden. Hierbij zijn security en kwaliteit te allen tijde gewaarborgd.

Movi onderscheidt zich van andere mobiele videoconferencingoplossingen door de HD-kwaliteit en sterke interoperabiliteit. Zo biedt Movi, bij het gebruik van de TANDBERG PrecisionHD USB-camera, HD-kwaliteit van 720p met 30fps resolutie. Daarnaast is Movi’s geluidskwaliteit vergelijkbaar met een cd, zeer helder en zonder echo. Gebruikers van Movi kunnen profiteren van de functionaliteiten die het TANDBERG netwerk biedt, zoals een firewall traversal, mogelijkheden voor opnemen en archivering, multipoint conferencing en aansluiting op legacy ISDN-diensten.

Fredrik Halverson, CEO van TANDBERG: “Met TANDBERG Movi kan men overal en op ieder tijdstip zaken doen. Medewerker kunnen zo visueel met elkaar verbonden blijven ongeacht waar ze zijn. Met Movi wordt ons productportfolio uitgebreid met een mobiele oplossing. Hierdoor levert TANDBERG het meest uitgebreide en schaalbare portfolio van video- en netwerkoplossingen in de markt.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht