Industry Wire

Geplaatst door TCL

TCL wint twee CES® 2023 Innovation Awards en behoort wederom tot de wereldwijde top twee van LCD TV-merken

Als één van de toonaangevende spelers in de wereldwijde tv-industrie, herbevestigd TCL Electronics zijn leidende positie als tweede LCD TV merk wereldwijd, volgens OMDIA’s Global TV Sets report 2022 H1. Daarnaast is bekend gemaakt dat TCL twee CES® 2023 Innovation Awards heeft gewonnen voor zijn TCL Mini LED 4K TV 75C935 en TCL Mini LED 4K TV 75C835. Beide producten vertoonden een opvallend innovatief ontwerp en technische kenmerken die hoog scoorden op de veeleisende evaluatiecriteria van het beoordelingspanel.

Ultieme kijkervaring met bekroonde tv’s
Als innovator op het gebied van Mini LED backlight-technologie bevestigt TCL met de C-serie opnieuw zijn leidinggevende positie in de televisie-industrie. De CES® Innovation Awards is een jaarlijkse wedstrijd die uitzonderlijk design en techniek in producten op het gebied van consumententechnologie bekroont. De bekendmaking van de winnaars van dit jaar vond plaats op 20 november tijdens CES® Unveiled New York, enkele van de meest invloedrijke tech-media waren erbij aanwezig en kregen een voorpoefje van wat er te wachten staat tijdens CES® 2023 in januari.

Na jaren van toewijding aan de ontwikkeling van zijn Mini LED-technologie is TCL vereerd dat het twee CES® 2023 Innovation Awards heeft gewonnen voor zijn TCL Mini LED 4K TV 75C935 en TCL Mini LED 4K TV 75C835.

TCL Mini LED 4K TV 75C935
CES® 2023 Innovation Award gaat naar de TCL 75C935, de nieuwste generatie Mini LED backlight televisie. Het superdunne en elegante ontwerp, gecombineerd met uitstekende optiek en geluid, maakte dit product voor de juryleden onderscheidend in de spannende categorie Home Audio en Video. De 75″ tv is een technisch hoogstandje van gecombineerde Mini LED- en QLED-technologieën die revolutionaire beelden levert met tot 1920 Full Array Local Dimming Zones in 4K-resolutie, levensechte kleuren en 144Hz VRR. De 75C935 levert ook een toonaangevende audio-ervaring met krachtige AI Sonic Adaptation, Sound Tracking en nauwkeurig afgestelde drivers om een eersteklas audio-ervaring te creëren met Dolby Atmos® 3D-audioverwerking. Als kers op de taart is de tv geïntegreerd met de gepersonaliseerde gebruikerservaring van Google TV.

De TCL Mini LED 4K TV 75C835
Deze televisie bevestigt de dominante positie van het merk in het segment. Met TCL’s geavanceerde beeldschermtechnologieën, slanke ontwerp en toegankelijke thuisbioscoop prestaties levert hij een ongeëvenaard contrast dankzij de Contrast Control Zones, diepe kleurverzadiging met Quantum Dot-technologie en krachtige helderheid met HDR Pro Pack, en Dolby Vision IQ® zorgt voor meer helderheid bij een volledig palet aan rijke kleuren. Standaard uitgerust met Google TV is de C835 gemakkelijk te bedienen via de smart interface die is opgebouwd rondom de gebruiker. De ongelooflijk snelle verversingssnelheid van maximaal 144 Hz transformeert de beelden met duizenden micrometer-klasse Mini LED’s voor een ongeëvenaard contrast en een briljant vloeiende verlichting. TCL Mini LED backlight voedt tot 360 Contract Control Zones, terwijl AiPQ Engine™ machine-learning gebruikt om kleur, contrast en helderheid te verbeteren.

CES 2023
TCL zal in januari aanwezig zijn op CES® 2023, het meest invloedrijke tech-evenement ter wereld, dat in Las Vegas wordt gehouden. Bezoekers krijgen de kans om de CES® 2023 Innovation Award winnende producten van TCL en meer revolutionaire high-performance tv’s te ontdekken op de beursvloer.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht