Industry Wire

Geplaatst door PRGoeroes

Tech-opleider Le Wagon bereikt mijlpaal van 20.000 afgestudeerden

Tech-opleidingsinstituut Le Wagon heeft de mijlpaal van 20.000 afgestudeerden bereikt. Dit maakte het wereldwijde bedrijf vandaag bekend. Le Wagon is al 7 jaar actief in Amsterdam en richt zich op trainingen in webontwikkeling en data.

Momenteel heeft Le Wagon tientallen studenten per kwartaal in Nederland. Het doel is om steeds meer mensen in Nederland aan veelgevraagde tech-vaardigheden te helpen en het aantal ‘tech-vrouwen’ in het land te laten groeien.

Een bekend voorbeeld van een afgestudeerde van Le Wagon is Julia Kruslin, medeoprichter van het bedrijf beatvest. Zij is opgenomen in de Forbes 30, onder 30 jaar. Zij laat zien hoe succesvol afgestudeerden van Le Wagon kunnen worden.

“Toen Sébastien Saunier, mijn medeoprichter, en ik 10 jaar geleden met Le Wagon begonnen, waren we twee gepassioneerde docenten die zo veel mogelijk wilden leren aan een eerste klas van vijftien studenten in een Parijse co-workingruimte. We hadden geen idee dat het zou uitgroeien tot het wereldwijde bedrijf dat het nu is”, zegt CEO Boris Paillard van Le Wagon.

Het Amsterdamse Le Wagon organiseert in april een First Data Analytics bootcamp. Deze bootcamp was eerder in Londen en Parijs. Het is gericht op mensen die carrièreswitch naar een baan in de techsector willen maken, op jongeren die ervaring in de tech willen opdoen en op mensen die op zoek zijn naar bijscholing.

Le Wagon: techopleider die al 7 jaar actief is in Amsterdam en zich richt op trainingen in webontwikkeling en data. Tijdens een carrièrebootcamp van Le Wagon worden studenten negen weken lang opgeleid op het gebied van Web Development, Data Science of Data Analytics. Meer informatie: https://www.lewagon.com/amsterdam

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht