Industry Wire

Geplaatst door Teleperformance

Teleperformance opent derde vestiging in indrukwekkend pand aan de Klipstenenstraat in Paramaribo

Paramaribo, 18 april 2024 – Teleperformance, wereldleider in digitale zakelijke dienstverlening, kondigt met trots de opening aan van haar derde pand in Paramaribo, Suriname. Deze uitbreiding en prachtige nieuwe vestiging symboliseren niet alleen een belangrijke mijlpaal in de groei van Teleperformance in Suriname, maar benadrukken ook de vastberadenheid van de organisatie om, naast het leveren van uitstekende klantervaringen wereldwijd, ervoor te zorgen dat alle medewerkers over de hele wereld voorzien zijn van een optimale werkomgeving.

“De locatie van dit pand en de veelbelovende toekomst die we erin zagen, hebben ons doen besluiten te investeren in de renovatie van dit indrukwekkende pand,” verklaarde Norbert van Liemt, CEO Teleperformance Benelux & Suriname met trots. “We kunnen nu met zekerheid bevestigen dat dit pand voldoet aan onze hoge standaarden, dezelfde hoge standaarden die gelden voor Europese normen. Het is voor ons van groot belang dat al onze collega’s in alle drie onze landen hetzelfde gevoel ervaren en onder dezelfde omstandigheden hun werk kunnen doen”, aldus Van Liemt.

Het grote pand, dat een oppervlakte van 2900 vierkante meter beslaat, huisvest in totaal 454 werkplekken, waardoor het plaats biedt aan meer dan 400 medewerkers. Met twee recreatieruimtes, drie trainingsruimtes en een parkeergelegenheid voor 130 auto’s, staat het nu al bekend als één van de meest imposante gebouwen in Paramaribo. Het biedt niet alleen mogelijkheden voor nieuwe werkgelegenheid, maar draagt ook bij aan de economische ontwikkeling door kansen te creëren voor lokale gemeenschappen. Van Liemt voegt toe: “Door onze ontwikkeling en groei in Suriname, creëren we ook steeds meer banen en doorgroeimogelijkheden voor young professionals in het land.” 

“We zijn al een paar maanden operationeel, maar nu het pand echt helemaal klaar is, zijn we erg trots op de uitstraling ervan. Zowel binnen als buiten!” voegde Bastiaan Groeneveld, CIO van Teleperformance Benelux & Suriname, toe. “Met een deel van de directie en een belangrijke partner uit Nederland op dit moment in Paramaribo, en de aanwezigheid van nieuwe collega’s, was dit het perfecte moment om een officiële en feestelijke opening te organiseren.”

De officiële opening van het pand vond op 17 april plaats, met een feestelijke ceremonie.

“De gunstige arbeidsmarkt, de hoge kwaliteit van dienstverlening die collega’s laten zien en de hoge retentie hebben deze expansie mogelijk gemaakt,” aldus Van Liemt. “En we zijn er nog niet! Er wordt volop gebouwd aan wederom een nieuw pand, dat ook binnenkort geopend zal worden. Dus wordt snel vervolgd.”

Teleperformance is sinds 2015 actief in Suriname, met de eerste offshore locatie in Paramaribo. Na de recente integratie van Majorel en de daaropvolgende toevoeging van Alembo aan het concern, telt Teleperformance Suriname nu bijna 1700 medewerkers.

Over Teleperformance

Teleperformance streeft voortdurend naar het combineren van geavanceerde technologie met

menselijke empathie om verbeterde klantenzorg te bieden die eenvoudiger, sneller en veiliger is voor ’s werelds grootste merken en hun klanten. Het uitgebreide dienstenportfolio van het bedrijf,

aangedreven door kunstmatige intelligentie, omvat frontoffice klantenzorg tot backoffice functies,

waaronder vertrouwens- en veiligheidsdiensten die zowel online gebruikers als de reputatie van merken beschermen. Teleperformance biedt ook gespecialiseerde diensten zoals incasso, tolken en lokalisatie, visa- en consulaire diensten, en diensten voor het uitbesteden van het wervingsproces. Ondersteund door bijna 500.000 geïnspireerde en gepassioneerde teamleden wereldwijd die momenteel meer dan 300 talen spreken, heeft Teleperformance een wereldwijde schaal en lokale aanwezigheid waarmee het een kracht van goed kan zijn in het ondersteunen van gemeenschappen, klanten en het milieu.

www.teleperformance.com

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht