Industry Wire

Geplaatst door TNW

The Next Web X Dept op 1 & 2 oktober !

The Next Web X Dept, Europa’s grootste techfestival op 1 en 2 oktober in een compleet digitale setting.

25.000 bezoekers, 12 tracks vol inspiratie en een wereldwijde line-up van sprekers, waaronder NASA, Reddit, Google, Nike, Sony, Spotify, Burberry, Ford en nog veel meer. Dept is één van de belangrijke sponsoren tijdens de 15e editie van The Next Web. Dept vertegenwoordigt tijdens het festival een eigen online stage en host vier inspirerende sessies over de invloed van digitalisering in verschillende werkvelden. We zullen dieper ingaan op de manufacturing, fashion, consumer goods en healthcare industrieën samen met innoverende en ervaren sprekers.
Verder zal The Next Web tijdens deze twee dagen verdiepen op het gebied van de toekomst in het werkveld, digitale transformatie en duurzame samenleving.

Daarbij verzorgt Dept ook nog twee premium sessies samen met Jake Welsch (Creative Director, Dept) & Liza Enebeis (Creative Director, Studio Dumbar) voor extra verdieping. Tijdens de sessies wordt gesproken over het creatief upgraden van klantervaringen en over het creëren van baanbrekende merkidentiteiten.

Wat houdt een digitale toekomst voor jouw bedrijf in en hoe bereid je je er op voor? Ontdek het op 1 & 2 oktober en kom digitaal samen met 25.000 van ‘s werelds meest inspirerende mensen de rol van technologie in de toekomst ontdekken.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht