Industry Wire

Geplaatst door theMatchBox

theMatchBox en Recrubo.ai integreren hun AI oplossingen om recruiters het leven nog makkelijker te maken

Tilburg/Antwerpen, 27 mei 2024 – theMatchBox, een toonaangevende speler in kwaliteitsvolle matching software, heeft een strategische samenwerking aangekondigd met Recrubo.ai: een innovatief Nederlands bedrijf gevestigd in Tilburg dat gespecialiseerd is in AI-chatbots en WhatsApp-communicatie. De integratie van beide AI oplossingen zal de efficiëntie voor HR-professionals in hun Applicant Tracking Systems (ATS) verder optimaliseren.
Voordelen voor HR-professionals: Automatisatie, efficiëntie en échte waardecreatie
Klanten zoeken niet naar een puzzel om zelf te leggen, maar naar complete oplossingen die waarde creëren en optimaal integreren met hun bestaande ATS systemen. Dankzij de samenwerking tussen theMatchBox en Recrubo.ai kunnen klanten profiteren van een one-stop-shop ervaring. Recrubo.ai’s AI-chatbots en WhatsApp-communicatie sluiten naadloos aan bij theMatchBox haar kwalitatieve, hoogstaande matching en is een mooie aanvulling op het ecosysteem van partners van theMatchBox zoals Jobdigger – dat recruiters automatisch leads binnen hun ATS biedt – en Minggo, dat zorgt voor profielverrijking via de Profile Booster.
Jan Govaerts, Managing Partner van theMatchBox:
“Sinds 2020 is theMatchBox niet alleen hard gegroeid dankzij zijn hoog kwalitatieve AI matching technologie, maar ook dankzij de opbouw van een kwalitatief ecosysteem van trusted partners die dezelfde kernwaarden delen: meetbare kwaliteit. Recrubo.ai past daarom perfect in ons ecosysteem om meerwaarde te bieden aan staffing bedrijven. Door onze technologie te koppelen, streven we ernaar om optimale en gebruiksvriendelijke end-to-end oplossingen te creëren die naadloos aansluiten op de behoeften van de arbeidsmarkt en de recruiters die kandidaten en vacatures verbinden.”
Niels Tukker, CEO van Recrubo.ai:
“Beide bedrijven delen dezelfde kernwaarden: de hoogste kwaliteit, automatisering en een sterke focus op innovatie. Samen met theMatchBox zijn wij snel groeiende challengers op de HR-tech markt die met met gebruiksgemak en kwaliteit het verschil maken. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in onze gezamenlijke missie om hoogwaardige, gebruiksvriendelijke matching oplossingen te bieden die het leven van recruiters, klanten en partners eenvoudiger maken.”
Een Ontmoeting van gelijkgestemde geesten
Jan Govaerts en Niels Tukker kwamen elkaar steeds vaker tegen op evenementen en beurzen in België en Nederland, en tijdens deze ontmoetingen ontstonden er gesprekken over hoe hun bedrijven elkaar kunnen versterken. Al snel zagen zij in dat een samenwerking niet alleen logisch was, maar ook een aanzienlijke meerwaarde zou bieden aan hun klanten.
Diensten die elkaar naadloos aanvullen
De combinatie van theMatchBox’s geavanceerde matching software en Recrubo.ai’s AI-gedreven communicatieoplossingen zal de dienstverlening aan klanten verbeteren door innovaties te stimuleren die efficiëntie verhogen en kosten besparen. Deze samenwerking biedt HR-professionals geïntegreerde tools die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn maar ook echte waarde toevoegen aan hun dagelijkse processen.

Over theMatchBox
theMatchBox is een Belgisch AI scale-up, gespecialiseerd in searching en matching in de HR wereld. theMatchBox versnelt het werkproces van recruiters door automatisch passende kandidaten of vacatures te suggereren met behulp van artificiële intelligentie (AI). Met klanten in België, Nederland, Duitsland, Italië, Frankrijk en Oostenrijk waaronder SD Worx, Randstad, House of HR en House of Talents.
Over Recrubo.ai

Recrubo.ai maakt het sollicitatieproces laagdrempelig voor kandidaten door hen te laten solliciteren via chat. Recrubo’s AI transformeert een vacaturetekst binnen 30 seconden in een AI recruiter die kandidaten pre-screent en een afspraak inplant. Hierdoor kunnen prestigieuze bedrijven als Jumbo, DHL, Sodexo en ZEEMAN op een schaalbare wijze efficiënter en sneller de juiste kandidaten vinden.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht