Industry Wire

Geplaatst door Hello There! i

Think Yellow lanceert nieuw merk voor interim marketeers

Hello There! is de nieuwste community voor interim (digital) marketeers. Het gaat om een nieuw label van marketing agency Think Yellow, dat onder de vlag van het bureau al eerder succesvol detachering- en interimdiensten op de markt bracht. De behoefte aan marketing professionals blijft toenemen en vraagt (of eigenlijk schreeuwt) om nog meer focus en aandacht. Met deze nieuwe positionering kan de organisatie nog beter inspelen op die behoefte

Het nieuwe platform ondersteunt freelance marketeers met opdrachten, kennis en een community. Én versterkt bedrijven met interim (online) marketing. Think Yellow speelt met deze strategische zet in op de toenemende behoefte aan een flexibele marketingschil. Volgens het CBS neemt de Nederlandse beroepsbevolking pas in 2045 weer (een klein beetje) toe. Bedrijven kampen daardoor ook de komende jaren nog met personeelstekorten.

Tegelijkertijd stelt de beroepsbevolking sinds COVID-19 andere eisen aan werken. Vooral jonge generaties willen meer vrijheid en zelfstandigheid en minder uren werken. Bob Geerards (Director Interim) zegt hierover: “Freelance marketeers kiezen daarom bewust voor een zelfstandige carrière. Echter missen zij vaak het contact met gelijkgestemden. In veel gesprekken die wij met ons netwerk voeren, komt dat terug. Voor sommige marketeers is dit zelfs een reden om loondienst weer te overwegen.”

Het nieuwe merk valt onder de paraplu van het marketingbureau. Daardoor profiteren de klanten en professionals van Hello There! ook van alle expertise binnen de agency. Bob Geerards: “De behoefte aan kennisdeling is groot onder freelance marketeers, want de ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Met Hello There! ondersteunen wij hen met kennis, opdrachten en een community. We gaan daar mooie plannen voor uitrollen, zoals kennis-events.”

Geïnteresseerde marketingspecialisten kunnen zich via de gloednieuwe websitewww.hellothere.nl kosteloos aansluiten.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht