Industry Wire

Geplaatst door This Page

This Page Amsterdam verwelkomt Twannie de Ridder-Huipen als Managing Director

This Page Amsterdam en Das Banner verwelkomen met enthousiasme Twannie de Ridder – Huipen als de nieuwe Managing Director van het dynamisch reclamebureau en het banner productiebedrijf. Met haar aanstelling begint een veelbelovend nieuw hoofdstuk voor het bureau, dat zich voortdurend inspant voor innovatie en het bieden van oplossingen voor merken. Deze strategische keuze wijst niet alleen op een verandering in leiderschap, maar ook op een evolutie in visie.

Met een indrukwekkende staat van dienst en uitgebreide ervaring in de reclame- en marketingindustrie, waarin zij met succes diverse rollen heeft bekleed bij de meest vooruitstrevende reclamebureaus, brengt Twannie de Ridder – Huipen de ideale combinatie van strategisch inzicht, leiderschap en creatieve visie naar This Page en Das Banner.

Edward Tetteroo, mede-oprichter van This Page Amsterdam & Das Banner: “Met Twannie aan het roer kijken This Page en Das Banner uit naar een nieuw tijdperk van groei en innovatie. Met haar enorme gedrevenheid, sterke visie op merkdenken en leiderschap biedt ze ook het vermogen om strategieën te ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften van de klant. Dit alles maakt haar de perfecte aanwinst voor ons team. In haar rol gaat ze ook aan de slag met de positie van This Page als onderscheidend bureau, zowel nationaal als internationaal. Ik ben trots en verheugd dat Twannie nu het roer overneemt.”

Twannie de Ridder Huipen: “Gedurende de afgelopen vijftien jaar is This Page altijd als een rode draad aanwezig geweest in mijn carrière, binnen diverse samenwerkings- verbanden. Hierdoor heeft het een bijzondere plek in mijn hart veroverd. Het is een eer om nu echt deel uit te maken van This Page en dat Edward mij heeft gevraagd om het bureau naar de volgende fase te brengen. Ik kijk er enorm naar uit om hier samen met hem en het team mee aan de slag te gaan!”

Meer informatie: thispage.amsterdam | www.dasbanner.com

This Page Amsterdam en Das Banner
This Page Amsterdam heeft vanaf 2009 veel ontwikkelingen doorgemaakt; van een technisch productiehuis naar een dynamisch reclamebureau, dat bekendstaat om zijn creativiteit en innovatie. Een bureau dat prijswinnend werk maakt voor klanten als: Bose, BMW MINI, JBL, McDonald’s, Timberland, Spa, Volvo en Schweppes. Das Banner, het banner-zusje van This Page, startte in 2013 en is uitgegroeid tot dé hotspot voor creatieve, premium bannerproducties. Met een toegewijd team van professionals streven This Page en Das Banner ernaar merken te laten opvallen en groeien in een competitieve markt.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht