Industry Wire

Geplaatst door Thuisbezorgd

Thuisbezorgd.nl breidt eigen bezorgdienst uit naar Nijmegen

Thuisbezorgd.nl lanceert deze week hun eigen bezorgservice Scoober in Nijmegen. Hiermee hebben restaurants die niet over eigen koeriers beschikken nu ook de mogelijkheid om maaltijden te bezorgen. Een oranje vloot van koeriers op elektrische fietsen begint per direct met leveringen van een nieuwe reeks restaurants die zich hebben aangemeld, waaronder Mia, Why Not en Chidoz. De lancering in Nijmegen is onderdeel van de versnelde uitbreiding  van Scoober in Nederland en het nieuwe pakket maatregelen van Thuisbezorgd.nl om restaurants in deze tijd te steunen.

Voor restaurants in Nijmegen die momenteel geen eigen bezorgers hebben, stelt Thuisbezorgd.nl een gloednieuwe brigade met e-bikes en de iconische oranje tassen ter beschikking. Zo kunnen restaurants zo snel mogelijk aan de slag met bezorging van hun maaltijden in Nijmegen. Bovendien wordt hierdoor het aanbod op het platform van Thuisbezorgd.nl voor de consumenten in de stad steeds uitgebreider. Koeriers van de bezorgservice Scoober zijn in loondienst.

Richard Naaijkens, Head of Scoober Sales Nederland over de lancering: “Bij Thuisbezorgd.nl zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om de verscheidenheid aan restaurants uit te breiden en de bezorging te verbeteren. Dankzij deze nieuwe service hebben inwoners uit Nijmegen nu toegang tot de menu’s van de meest gewilde restaurants in de stad. Daarnaast hopen we in deze tijd ook restaurants in Nijmegen te ondersteunen die door de corona-maatregelen de deuren moeten sluiten voor gasten en alleen nog omzet kunnen maken door bezorging en afhalen.”

Steun aan lokale restaurants
De start van de eigen bezorgdienst in Nijmegen maakt onderdeel uit van het steunpakket van Thuisbezorgd.nl voor restaurants. De grootste etenbestelsite van Nederland maakte naar aanleiding van de aankondiging van de regering om de horeca de komende maand in zijn geheel te sluiten, een tweede pakket ter ondersteuning van restaurants bekend.

De meest recente steun van Thuisbezorgd.nl aan restaurants volgt op een corona ondersteuningspakket dat werd aangekondigd in maart 2020. Tot dusver heeft Thuisbezorgd.nl wereldwijd al voor meer dan €30 miljoen aan ondersteuning van restaurants en voor ongeveer €6 miljoen aan ondersteuning van zorgmedewerkers uitgegeven.

Het nieuwe ondersteuningspakket voor restaurants bestaat onder meer uit een korting op de Scoober-commissie waardoor bezorging zo goed als kosteloos is voor aangesloten restaurants. Daarnaast is de commissie voor nieuwe restaurantaanmeldingen 0%. De commissie voor afhaalbestellingen, welke in maart al tijdelijk afgeschaft was, blijft ook 0%. Deze maatregelen blijven van kracht tijdens de sluiting van de horeca in de komende maand.

Over Thuisbezorgd.nl / Just Eat Takeaway.com N.V.
Just Eat Takeaway.com (LSE: JET, AMS: TKWY) is wereldwijd een toonaangevende online marktplaats voor bezorging van eten buiten China.

Het bedrijf, met zijn hoofdkantoor in Amsterdam, is gericht op het verbinden van consumenten en restaurants door middel van zijn platformen. Met meer dan 205.000 aangesloten restaurants biedt Just Eat Takeaway.com klanten een breed aanbod van eten. Just Eat Takeaway.com werkt vooral samen met bezorgrestaurants. Daarnaast biedt Just Eat Takeaway.com zijn eigen bezorgdiensten aan voor restaurants die niet zelf bezorgen.

De combinatie van Just Eat en Takeaway.com is snel gegroeid naar een toonaangevende online marktplaats op het gebied van eten en is actief in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Canada, Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Denemarken, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Luxemburg, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje en Zwitserland en via samenwerkingen in Mexico, Colombia en Brazilië.

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht