Industry Wire

Geplaatst door TicketSwap

Goed nieuws voor fans: Ticketmaster Mobile Only-tickets kopen en verkopen via TicketSwap

Amsterdam, 24 januari 2024 – TicketSwap kondigt aan dat het kopen en verkopen van Ticketmaster Mobile Only-tickets – een digitaal toegangsbewijs voor evenementen op je smartphone – weer mogelijk is via TicketSwap. Een groot voordeel voor fans: populaire evenementen waar op TicketSwap altijd veel vraag naar is, zoals Pinkpop, Down the Rabbit Hole en Lowlands, zijn hierdoor nu ook weer beschikbaar voor ticket (door)verkoop via TicketSwap.

Grote vraag naar tickets via TicketSwap
TicketSwap is al jaren hét go-to ticketplatform voor en door fans voor resale van tickets voor evenementen. Doorverkoop van Ticketmaster Mobile Only-tickets – waar veel grote evenementen en concerten gebruik van maken – was sinds vorig jaar echter alleen mogelijk via Ticketmaster en niet via TicketSwap of andere platforms. Uit alle ticket alerts die vorig jaar toch verschenen op TicketSwap bleek dat dit ten koste ging van de behoefte van veel fans om tickets te verkopen of bemachtigen via TicketSwap.

Om fans deze mogelijkheid weer te geven is TicketSwap op zoek gegaan naar een oplossing, waarmee TicketSwap weer de vertrouwde plek is voor fans die hun mobiele ticket willen aan- of verkopen.
Hans Ober, CEO TicketSwap: “We zijn erg blij dat we het mogelijk hebben kunnen maken dat fans weer Ticketmaster Mobile Only-tickets kunnen kopen en verkopen op TicketSwap. Vorig jaar was dit niet mogelijk, maar we zagen nog steeds een enorme vraag naar tickets voor deze evenementen. Wij denken dat we hiermee een belangrijke stap zetten in het teruggeven van vrijheid aan fans, die tot aan dit moment beperkt waren in hun keuzes.”
Flexibiliteit en vrijheid voor fans
TicketSwap geeft fans hiermee de flexibiliteit en vrijheid terug om zelf te bepalen waar en wanneer zij tickets willen kopen en verkopen. Een bijkomend voordeel van deze functionaliteit is dat tickets vaker dan één keer onderling overgedragen kunnen worden. Dit biedt fans de zekerheid dat zij hun ticket kunnen doorverkopen als hun plannen veranderen. Dat kan bij TicketSwap zelfs nog als het festival al begonnen is.
EINDE PERSBERICHT
Neem voor meer informatie en/of verzoeken contact op met press@ticketswap.com.

Over TicketSwap
TicketSwap is de veiligste en handigste app voor fans om tickets te kopen en verkopen voor hun favoriete concert, festival, sportevenement, theatershow en clubavond. Met meer dan 12 miljoen gebruikers in 36 landen beschermt TicketSwap fans tegen te hoge prijzen door ervoor te zorgen dat tickets worden verkocht tegen een maximale verkoopprijs. Samen met haar speciale anti-fraude technologie (SecureSwap) en partnerships met meer dan 6.000 podia, promotors, festivals en ticketing bedrijven wereldwijd, is het bedrijf toegewijd aan het aanbieden van een eerlijke, veilige en eenvoudige ervaring voor fans die meer dan 40.000 live evenementen wereldwijd bezoeken.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht