Industry Wire

Geplaatst door DDMA

Ticketverkoop Digital Analytics Summit 2023 van start

Amsterdam, 25 mei 2023 – DDMA organiseert op 12 oktober 2023 de tweede editie van de Digital Analytics Summit, in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Dit is hét kennis- en netwerkevenement op het gebied van digital analytics in Nederland waar (inter)nationale topsprekers je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, privacy, organisatie en cultuur. Early-bird tickets met bijna 20% korting zijn vanaf vandaag te koop via: digitalanalyticssummit.nl.

 

Tijdens de Digital Analytics Summit komen vooraanstaande sprekers verdeeld over 3 thema’s aan het woord. Ten eerste, het technische aspect, met onderwerpen zoals GA4, BigQuery en serverside measurement. Ten tweede, privacygerelateerde onderwerpen die steeds belangrijker worden in het huidige klimaat van wetgeving en toenemend bewustzijn onder consumenten. Ten slotte bieden de sprekers inspiratie op het gebied van organisatie en cultuur, bijvoorbeeld over hoe je een datateam kunt samenstellen.

De eerste bevestigde sprekers

De organisatie is op dit moment hard bezig met het samenstellen van een wervelende lineup. De eerste sprekers zijn al bekend. Niemand minder dan Derek Ooi (LeasePlan Digital), Mehdi Oudjida (WISSI Analytics) en Till Buettner (DHL) bestijgen op 12 oktober het podium. Meer sprekers volgen binnenkort.

Over de DDMA Digital Analytics Summit

De Digital Analytics Summit is een initiatief van DDMA en de DDMA Commissie Digital Analytics. De Commissie ziet digital analytics als het vakgebied dat de basis vormt voor inzicht en optimalisatie van diverse digital kanalen en platformen, zoals websites en apps. Met de Summit wil de Commissie specialisten op het gebied van data, analytics en digital marketing opleiden met kennis over het optimaal verzamelen, verwerken, analyseren en rapporteren van data, evenals over de tools, technieken en regelgeving die hierbij komen kijken.

Over DDMA

DDMA is de grootste branchevereniging voor datagedreven marketing, sales en service. Wij zijn een netwerk van adverteerders, non-profits, uitgevers, bureaus en tech-leveranciers die data op een innovatieve en verantwoorde manier inzetten voor interactie met consumenten. Met kennis en advies helpen wij onze leden datagedreven en klantgericht te werken, een visie op datagebruik te ontwikkelen en om te gaan met wettelijke veranderingen. Ook geven we onze leden een stem in Den Haag en Brussel en professionaliseren we de sector door het ontwikkelen van zelfregulering. Ga voor meer informatie naar: ddma.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht