Industry Wire

Geplaatst door TIE Kinetix

TIE Kinetix benoemt nieuwe Manager Operations voor Benelux

Breukelen, Nederland – 16 april 2021 om 8 uur CEST – De Raad van Bestuur van TIE Kinetix is verheugd om aan te kondigen dat dhr. Joost van Koot is aangewezen als de nieuwe Manager Operations voor de Benelux bij TIE Kinetix. Ook zal hij onderdeel gaan uitmaken van het managementteam van TIE Kinetix.

Joost van Koot (1977) heeft meer dan 20 jaar ervaring in dienstverlenende organisaties na van origine te zijn gestart in het financiële domein. Voordat hij in dienst is getreden bij TIE Kinetix, heeft hij functies bekleed in algemeen en operationeel management, productontwikkeling en strategie voor diverse internationaal opererende bedrijven in Nederland, waaronder Exact Software. Tijdens zijn carrière heeft Joost van Koot succesvol een Executive MBA opleiding afgerond aan de RSM Erasmus University.

Als Manager Operations Benelux is hij verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van TIE Kinetix in de Benelux en is zijn opdracht om de operationele organisatie efficiënter te organiseren, door te ontwikkelen en verder te professionaliseren. De ervaring van Joost zal TIE Kinetix helpen de leidende marktpositie van TIE Kinetix in Nederland, België en Luxemburg verder uit te kunnen bouwen.

Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix, zegt: “Joost van Koot heeft een diepgaande maar ook brede achtergrond. Op basis van zijn uitgebreide en diverse achtergrond is Joost van Koot in staat om onze operationele organisatie in de Benelux vorm te geven en op korte termijn naar een volgend niveau te brengen. Een stabiele operationele organisatie vormt immers de basis van het succes van ons bedrijf.”

Joost van Koot zegt: “Ik ben enorm gemotiveerd om te starten met deze nieuwe uitdaging bij TIE Kinetix en de kans te krijgen om de toekomst van het bedrijf mede vorm te geven. Met onze superieure SaaS-oplossingen voor de digitalisering van de supply chain en een uitstekend operationeel team zijn we klaar om onze klanten volledig te ontzorgen!”

Over TIE Kinetix
Bij TIE Kinetix leveren wij Software-as-a-Service (SaaS) oplossingen aan bedrijven, (semi-) overheidsinstanties en hun zakenpartners om supply chain processen te vereenvoudigen door volledig elektronische uitwisseling van zakelijke documenten. FLOW Partner Automation, ons software platform, stelt de gebruikers in staat om slimmer samen te werken met hun zakenpartners en de communicatie te stroomlijnen door naadloze integratie met elk bestaand (IT-) systeem. Sinds 1987 ondersteunen wij alle EDI- en e-facturatiestandaarden en de communicatiemethoden die hier wereldwijd voor worden gebruikt. Ons internationale team deelt hun expertise en ervaring met onze ruim 2.500 klanten en vereenvoudigen de jaarlijkse uitwisseling van meer dan 1 miljard documenten via FLOW.

TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext: TIE) en heeft kantoren in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Australië en de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie naar www.TIEKinetix.com/nl en volg ons op Linkedin, Twitter, Facebook, Xing en YouTube.

Neem contact op voor meer informatie:

TIE Kinetix N.V.
Patrick van Boom
De Corridor 5d
3621 ZA Breukelen

T: +31-88-369-8000
E: info@TIEKinetix.com
W: www.TIEKinetix.com

EINDE PERSBERICHT

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht