Industry Wire

Geplaatst door TIE Kinetix

TIE Kinetix benoemt nieuwe Senior Account Manager voor de Verenigde Staten

Breukelen, Nederland – 28 juni 2022 om 18.00 uur CEST – TIE Kinetix, een leider in 100% supply chain-digitalisering, is verheugd aan te kondigen dat mevrouw Schelley Moran is benoemd als Senior Account Manager voor de Verenigde Staten.
Schelley Moran brengt meer dan 25 jaar directe verkoopervaring in EDI, B2B, en Cloud/SaaS integratie mee naar TIE Kinetix. Voordat zij bij TIE Kinetix kwam, bekleedde zij verschillende verkoopfuncties in de EDI-industrie, waarin zij de verkoop stimuleerde om constant de omzetdoelstellingen te halen en te overtreffen.
Als Account Manager voor TIE Kinetix in de Verenigde Staten, is Schelley verantwoordelijk voor het beheren van bestaande accounts en het creëren en onderhouden van relaties met nieuwe klanten. Schelley’s inzet om de verwachtingen van de klanten met wie ze werkt te overtreffen, maakt haar een aanwinst voor het TIE Kinetix-team.
David Fullen, Country Manager van TIE Kinetix US, zegt: “We waren erg blij dat Schelley ons team kwam versterken vanwege haar jarenlange ervaring in EDI en Cloud/SaaS-integratie, en vanaf haar eerste week bij TIE Kinetix is Schelley’s professionaliteit met klanten opgevallen. Ze heeft haar kennis van EDI en toewijding aan elke klant bewezen door haar harde werk, en ze zal essentieel zijn in het helpen van TIE Kinetix om door te gaan met het bereiken van de doelen die we hebben gesteld voor ons bedrijf. Elke klant die met Schelley samenwerkt is in goede handen.”
Schelley Moran zegt: “Ik heb genoten van een lonende en langdurige relatie met TIE Kinetix die begon toen ik hun partnerschap bij een ander bedrijf beheerde. Ik ben altijd onder de indruk geweest van de visie van het leiderschap van TIE Kinetix en de toewijding van de TIE Kinetix-teams bij het ondersteunen en uitbreiden van hun klantenbestand met uitzonderlijke oplossingen en diensten. Ik kijk er naar uit om mijn ervaring en kennis op het gebied van EDI en B2B in te zetten om samen met klanten hun 100% digitaliseringsdoelen te bereiken met onze FLOW Partner Automation oplossing. Deelnemen aan het team van TIE Kinetix en bijdragen aan deze prestatie is een spannende volgende stap in mijn carrière.”
Neem contact op voor meer informatie:

Over TIE Kinetix
Bij TIE Kinetix helpen wij bedrijven van elke omvang bij het bereiken van hun digitaliseringsdoelstellingen. Ons cloudgebaseerde FLOW Partner Automation-platform is ontworpen om papier volledig uit de supply chain te bannen, voor 1% tot 100% of ergens daartussenin. Hierdoor kunnen onze klanten zich focussen op drie bedrijfsinitiatieven die leiden tot echte organisatorische verandering: efficiëntie van bedrijfsprocessen, naleving van wet- en regelgeving (compliance) en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).
Wij geloven dat digitalisering de toekomst is. Wij geloven in het vermogen om verandering te herkennen, ons hierop aan te passen, en onze klanten en onze dienstverlening vooruit te helpen. Meer dan 2.500 bedrijven hebben TIE Kinetix gekozen om hun EDI, e-facturatie en andere digitaliseringsprojecten te realiseren. Wij zijn er trots op dat wij de uitwisseling van meer dan 1 miljard documenten per jaar via FLOW mogelijk maken – wat gelijk staat aan het besparen van 100.000 bomen.
TIE Kinetix, opgericht in 1987, is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext Amsterdam: TIE) met kantoren in Nederland (hoofdkantoor), Frankrijk, Duitsland, Australië en de Verenigde Staten. Voor meer informatie, bezoek www.TIEKinetix.com, en volg ons op Linkedin, Twitter, Facebook, Xing en YouTube.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht