Industry Wire

Geplaatst door T-Mobile

T-Mobile lanceert vernieuwde TV Anywhere app

Den Haag, 1 september 2020 – Vandaag lanceert T-Mobile een nieuwe en verbeterde versie van de TV Anywhere app. De telecomprovider is recent gestart met de nieuwe tv-dienst, T-Mobile TV, en voegt daar nu deze nieuwe versie van de app aan toe. Klanten kunnen overal in de EU via de TV Anywhere app T-Mobile TV gebruiken op smartphone, tablet, Chromecast en laptop en daarbij genieten van optimaal gebruiksgemak en keuzevrijheid. 

Klanten kunnen met TV Anywhere op drie apparaten tegelijk TV-kijken, programma’s tot zeven dagen terugkijken, programma’s verder kijken, opnemen in de Cloud* en kijkprofielen gebruiken die ingesteld zijn op de TV Box. Met de vernieuwde TV Anywhere app wordt het zenderaanbod uitgebreid tot 125 TV-zenders en worden Video on Demand, radio zenders en lokale omroepen toegevoegd. Hiermee kan de TV ervaring van de klant hetzelfde zijn, ongeacht welk apparaat hij gebruikt. De vernieuwde app voor Apple TV is voortaan een volwaardig alternatief voor de TV Box of voor een tweede tv-scherm.

TV kijken op ieder apparaat, op ieder moment

Tisha van Lammeren, Directeur consumentenmarkt T-Mobile Nederland: ”Met onze recent gelanceerde nieuwe TV dienst speelden we al in op het televisie kijken van nu. Daar doen we nu nog een stap bovenop. De TV Anywhere app zorgt er namelijk voor dat de klant dezelfde ervaring en functies ervaart op ieder apparaat en op ieder gewenst moment. We zetten een grote stap in het seamless kijken en bieden klanten hiermee optimaal gebruiksgemak en keuzevrijheid.’’

De TV Anywhere app wordt kosteloos beschikbaar gesteld bij het abonnement T-Mobile TV. T-Mobile TV is uitsluitend af te nemen in combinatie met een internetabonnement van T-Mobile Thuis vanaf € 15,- per maand. Voor iOS (vanaf versie 10) en Android (vanaf versie 5) zal er de komende weken een automatische update beschikbaar komen in de appstores. Deze kan geïnstalleerd worden op het toestel. Op de laptop of PC kan voortaan gebruik gemaakt worden van www.t-mobiletv.nl. Op Apple TV zal de nieuwe app ook via een automatische update beschikbaar komen. Met de vernieuwde Apple TV app kun je binnenshuis naar alle content kijken.** Op alle apparaten dient opnieuw ingelogd te worden met TV-klantnummer en TV-pincode om de nieuwe app te kunnen gebruiken.

*Mits de klant met de TV Box al geactiveerd is op T-Mobile TV en Cloud Opnemen aan het abonnement is toegevoegd.

**M.u.v. Adult content. De Apple TV app is voortaan alleen te gebruiken in combinatie met een internet en tv abonnement van T-Mobile.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht