Industry Wire

Geplaatst door T-Mobile

T-Mobile rondt overname Vodafone Thuis af

Den Haag – Het bestuur van T-Mobile Nederland en Vodafone Nederland hebben vandaag de aandelen overgedragen als laatste stap in de verkoop van Vodafone Thuis aan T-Mobile. De verkoop is daarmee een feit en als gevolg daarvan zijn de klanten en medewerkers overgedragen aan T-Mobile. Het nieuwe bedrijfsonderdeel zal T-Mobile Thuis gaan heten. Voorlopig blijven de diensten onder de naam Vodafone Thuis aangeboden worden. Klanten van Vodafone Thuis merken niets van deze overgang en kunnen met hun servicevragen gewoon terecht op de voor hen vertrouwde plaatsen.
T-Mobile kan nu de voorbereidingen treffen om de diensten te rebranden om in de loop van het eerste kwartaal van 2017 als T-Mobile Thuis in de markt te opereren.
Martin Knauer, CEO a.i. van T-Mobile Nederland: “We zijn blij en trots dat we weer terug zijn op de vaste telecommarkt en een enthousiaste club betrokken mensen kunnen toevoegen aan onze organisatie. Dit betekent dat wij onze bestaande klanten én toekomstige klanten straks nog meer keuze kunnen bieden op het gebied van mobiel, vast of een combinatie daarvan.”
T-Mobile Thuis start met circa 150.000 klanten, waarvan ongeveer negentig procent een abonnement heeft met een combinatie van televisie, vaste telefonie en vast internet. Door de overname beschikt T-Mobile nu over een landelijk dekkend vast breedbandnetwerk, waarmee het de Nederlandse huishoudens van snel, vast internet kan voorzien.
######
Over T-Mobile in Nederland
Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, KNIPPR en Ben.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht