Industry Wire

Geplaatst door Tomorrowmen™

Tomorrowmen™ nieuwe marketingpartner van Brits fashion-platform Secret Sales

De revolutionaire marketplace formule Secret Sales groeit explosief hard in het Verenigd Koninkrijk en wil nu ook Europa veroveren. Het Britse bedrijf kiest – na een pitch project – voor marketingbureau Tomorrowmen™ als partner in Nederland en België.

Met de belofte #wedofashiondifferently is Secret Sales hard op weg het snelst groeiende platform van het Verenigd Koninkrijk te worden. Achter het succes – 4000% groei vorig jaar en een financiële injectie van € 10 miljoen na een investeringsronde – schuilt een duurzame gedachte. Meer dan 700 merken en retailers verkopen hier hun overtollige voorraad tegen lagere prijzen, zonder dat het afbreuk doet aan de merkwaarde.

Zahid Chaudhri, Head of Digital Marketing van Secret Sales: “Op termijn willen wij het grootste Europese platform voor afgeprijsde beauty en mode zijn. Dit jaar lanceren wij onze formule daarom in zes nieuwe landen, met in ieder land een volledig lokale shopbeleving. Nog deze zomer gaat de Nederlandse versie van het platform live. In eerste instantie is zo’n 70% van het Britse aanbod beschikbaar, naar verwachting stijgt dit percentage snel. In Tomorrowmen™ zien wij de perfecte strategische partner om internationaal door te groeien.”

Ambitieus groeiplan
In Nederland en België wordt Tomorrowmen™ de digitale marketingpartner van Secret Sales. Founder Roman Solarz van Tomorrowmen™ is trots: “Wij waren vanaf het eerste contact al erg enthousiast over het vraagstuk en het klikte goed met het team van Secret Sales. Na livegang staat een ambitieus groeiplan klaar, waarmee wij Secret Sales begeleiden bij een snelle groei in omzet en marktaandeel.”

Over Tomorrowmen™
Tomorrowmen™ is een digital marketing agency uit Groningen en behoort tot de meest toonaangevende bureaus van Nederland. Het bureau won dit jaar een DIA-award en ontvangt al vijf jaar op rij een FD Gazellen award. Tomorrowmen™ verenigt zich met creatief bureau TRGR en marketplace specialist Amazin in de 1UP marketinggroep. Vanuit ‘The Playground’, de thuisbasis in hartje Groningen, werkt het team samen met opdrachtgevers als Holland & Barrett, Noordhoff Uitgevers, BNP Paribas, Bakker.com, Rotterdam School of Management en Alfen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht