Industry Wire

Geplaatst door Toomba BV

Internetbureau Toomba voor de derde keer genomineerd voor FD Gazellen awards

Full service internetbureau Toomba uit Lelystad is voor de derde keer op rij genomineerd voor de FD Gazellen Awards. In 2014 gingen ze er vandoor met de eerste prijs, in 2015 moesten ze genoegen nemen met de tweede prijs. “We vinden het ontzettend gaaf dat we weer mogen meedingen naar deze prestigieuze award, het is de kroon op ons werk.”

Bij dit internetbureau gestart in 1997 werken inmiddels zo’n 20 specialisten, van developers tot online marketeers. “Wij bouwen niet zomaar een website of applicatie voor onze klanten, wij bouwen samen met onze klanten aan succes.” In de toekomst willen ze de groei die ze de afgelopen jaren hebben gemaakt natuurlijk blijven volhouden, ze doen dit door te blijven innoveren en investeren.

Om genomineerd te kunnen worden heeft het betreffende bedrijf over de afgelopen 3 jaar een omzetgroei van tenminste 20% weten te behalen en ze moeten daarbij financieel gezond zijn. De uitreiking van de regio West vindt plaats op dinsdag 22 november in Theater Amsterdam op de Danzigerkade 5.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht